temperatura i wentylator od chlodnicy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rafał80
    Classic
    • 2012
    • 1

kolega z tej octavii był dobry :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
  • tygrysss1987
    Classic
    • 2011
    • 4

WITAM SERDECZNIE MAM OCTAVIE II FL 1,6 MPI KWIECIEN 2011 I MAM PROBLEM Z WIATRAKIEM OD CHODNICY. NA POCZĄTKU CHCIALEM SIĘ ZAPYTAĆ CZY WASZE SKODOLOTY SZYBKO ŁAPIĄ TEMPERATURĘ 90STOPNI ORAZ CZY CZĘSTO WŁĄCZA WAM SIĘ TEN WIATRAK. U MNIE CZASAMI NA ZIMNYM SILNIKU (AUTO NIE JEZDZONE 2 DNI I NIE UZYWANA KLIMA) 2 SEKUNDY PO ROZRUCHU WŁĄCZA SIĘ WIATRAK, PO WYŁĄCZENIU SILNIKA I PONOWNYM ROZRUCHU JUZ SIĘ NIE WŁĄCZA, NASTĘPNIE PO OKOLO 1KM SILNIK JUZ MA TEMPERATURĘ 90STOPNI I NA TRASIE 20 KM (W NIE NAJGORĘTRZE DNI) WIATRAK POTRAFI DZIAŁAĆ PÓŁ TRASY, NASTĘPNIE PO WYŁĄCZENIU SAMOCHODU (NAWET PO DŁUŻSZEJ JEZDZIE GDY SILNIK NAPEWNO JEST DOGRZANY) WIATRAK PO 2 SEKUNDACH WYŁĄCZA SIĘ GDZIE WYDAJE MI SIĘ ŻE POWINIEN CHODZIĆ O WIELE DŁUŻEJ. CZY TO JEST NORMALNE? AUTO JEST NA GWARANCJI, BYLEM JUZ 2 RAZY W SERWISNIE, POWIEDZILI ZE WYMIENILI 2 CZUJNIKI ALE DALEJ DZIEJE SIE TO SAMO. POZDRAWIAM.

Komentarz

• mroko
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 659
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Pierwsza sprawa wyłącz caps lock i nie krzycz 8)

Spróbuj podładować akumulator może pomoże.

Pozdrawiam
      Rozum każdy ma, ale nie każdy go używa.

Komentarz

• Biszczu
        RS
        • 2011
        • 5567

tygrysss1987, będzie owocek za CapsLocka :|

Na Twoim miejscu pojechałbym jeszcze raz do serwisu. Ich zas... obowiązkiem jest Ci pomóc w ramach gwarancji
        "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• tygrysss1987
          Classic
          • 2011
          • 4

przepraszam za tego capslocka ale nie wiedzilem ze sie o to denerwują ;-) pewnie bede jezdzil do usranej smierci bo tam same patałachy są ;-)

Komentarz

• Northeusz
            RS
            • 2010
            • 1677
            • Octavia I (1U2)
            • AUM 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez tygrysss1987
            przepraszam za tego capslocka ale nie wiedzilem ze sie o to denerwują ;-) pewnie bede jezdzil do usranej smierci bo tam same patałachy są ;-)
            To może inny serwis? Masz pewnie w okolicy bliższej lub prawdopodobnie dalszej jakieś inne ASO?
            Pozdrawiam
            Northeusz

Komentarz

• tygrysss1987
              Classic
              • 2011
              • 4

tak mam ale wlasnie tamte mają najgorszą opinię.

[ Dodano: Czw 29 Wrz, 11 23:07 ]
              zostawilem auto a Aso 3x dzwonili dzisiaj ze jakis tam kabelek trzymał sie na wlosku i że to była przyczyna ;-) na szczescie nie zwalili winy na gryzonie tylko ze mogl on zostac przerwany podczas montażu wiec zalutowali i zaizolowali w ramach gwarancji. zobaczymy czy usterka ustąpi ;-)

Komentarz

Pracuję...