Ładne autko, ładna biel, ładne felgi, fajny silnik.
[O2] serwisówka
Zwiń
X
-
michalse7, poszukaj program ELSAJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez McGanmichalse7, poszukaj program ELSA
Ale wydawało mi się że u nas też gdzieś widziałem serwisówkę czeską - nawet pobrałem ale mi wcieło - potrzebuję opisu całej komory silnika (tylko jak przeglądałem neta znalazłem jedynie na chomiku, a nie mam tam konta)... więc prośba nadal aktualna
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentjak musiałem wpisać dane auta albo wybrać coś z menu to wyskakiwał ten sam błąd
a model wozu wybieram z listy - nie poprzez wpisanie vin, bo to nie działa na "rozpowszechnionej" wersji.
wrzuć na maila jakieś screeny kiedy i jaki błąd sie pokazuje - jesli mozesz oczywiscie.
michalse7, raczej układ sterowania podciśnieniem - komp to taka srebrna metalowa płaska puszka z bardzo dużą wtyczką.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryusłabiutko to oznakowane żółtym punktem. Jest to blok zaworów magnetycznych w układzie podciśnieniowym.
tak czy siak rozumiem że to blok zaworów magnetycznych w układzie podciśnieniowym. Pytam bo ostatnio coś dziwne dźwięki mi się stamtąd wydobywały - przy dodaniu gazu. Miałem taki obiaw po powrocie z myjni samoobsługowej. Zastanawiałem się czy mam się czymś martwić ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michalse7jakoś nie mogę znaleźć u Nas (gdzieś kiedyś widziałem, ale nie mogę znaleźć) - podlinkuje mi ktoś serwisówkę do O2 BXE
serwisówka jest podwieszona w dziale "Poradniki, ciekawostki oraz istotne tematy eksploatacyjne" jako ważny temat
Moja była "Czarnula" O2 (swap 2.0 FSI)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33422
Komentarz
-
-
Tylko, że podane tam linki są już nieaktywne :evil:
ale pozostałe faktycznie są offline
a rapida niestety nie mam możliwości teraz sprawdzićMoja była "Czarnula" O2 (swap 2.0 FSI)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33422
Komentarz
-
Komentarz