Ale wydawało mi się że u nas też gdzieś widziałem serwisówkę czeską - nawet pobrałem ale mi wcieło - potrzebuję opisu całej komory silnika (tylko jak przeglądałem neta znalazłem jedynie na chomiku, a nie mam tam konta)... więc prośba nadal aktualna
jak musiałem wpisać dane auta albo wybrać coś z menu to wyskakiwał ten sam błąd
tzn że było coś nie tak z instalacją. u mnie też nie wszystkie funkcje działają, ale te najważniejsze- instrukcja wymian i schematy - tak.
a model wozu wybieram z listy - nie poprzez wpisanie vin, bo to nie działa na "rozpowszechnionej" wersji.
wrzuć na maila jakieś screeny kiedy i jaki błąd sie pokazuje - jesli mozesz oczywiscie.
michalse7, raczej układ sterowania podciśnieniem - komp to taka srebrna metalowa płaska puszka z bardzo dużą wtyczką.
słabiutko to oznakowane żółtym punktem. Jest to blok zaworów magnetycznych w układzie podciśnieniowym.
dlaczego słabiutko - przecież przywaliłem wielgaśną czarną elipsę
tak czy siak rozumiem że to blok zaworów magnetycznych w układzie podciśnieniowym. Pytam bo ostatnio coś dziwne dźwięki mi się stamtąd wydobywały - przy dodaniu gazu. Miałem taki obiaw po powrocie z myjni samoobsługowej. Zastanawiałem się czy mam się czymś martwić ...
Komentarz