Czujniki :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • darom
    Classic
    • 2013
    • 5

Czujniki :)

Zamieszczone przez miecz
    przez kolejne lata będę sobie do tego dokładał to i owo, żeby mieć poczucie że się czymś fajnym jeżdżę. Muszę pojechać do lokalnych tunerów w Piasecznie (sportmile) i pogadać co potrafią
    No i fajnie...myślę, że dodatkowe bajery jakieś małe mody czy tez chip. spowrotem dadzą Tobie poczucie, iż pomykasz (tak jak napisałeś) "czymś fajnym". Masz nakulane 50k km, auto posiadasz od nowości, a co za tym idzie dobrze je poznałeś i wiesz co w nim siedzi :wink:

Co do zmiany...nigdy nie mów hop...nie wiadomo co przyniesie jutro a nóż widelec bedzie Cię stać za jakiś czas na nowe auto (tego typu) i kto wie....OIII rs :?: Tego Ci życzę :szeroki_usmiech
  • wisniator
    Classic
    • 2011
    • 8

Czujniki

Witam jestem tu swiezak i chcialbym zaczerpnac waszej wiedzy ... jesli oczywiscie mozecie ...(skoda octavia II)
    mam 2 problemy czujnik pasow non stop pika (kierowca tylko) zapinam pasy i wiadomo pika jak docisne mocniej gasnie kontrolka i przestaje pikac , drugi problem to problem czujnikow parkowania niestety nie dzialaja w ogole wlasciwie jedynie widac na monitorku samochod bez kresek tylko na chwile i zaraz znika , lekko sie wycisza muzyka na doslownie 2 sekundy ... jak cos wiecie dajcie mi znac chyba ze mam z tym do serwisu jechac i pytac tam , aaa przypomnialo mi sie moze ktos mial taki problem jak - na mokrym mam na mysli deszcze po zamknieciu auta calkowicie kluczykiem wszystko zamkniete pali sie srodkowe swiatlo stopu otwieram bagaznik juz sie nie pali , mial ktos moze kiedys taki problem ?? prosze o jakakolwiek pomoc z gory dziekuje
    Octavia rulezzz

Komentarz

• Enriquez
      RS
      • 2009
      • 7685
      • Superb III (3V3)

jak będziesz przypadkiem w łodzi to daj znać
      Pozdrawiam
      Marcin

Komentarz

• Kicer
        Ambiente
        • 2011
        • 217

Ad.1 do wymiany zapiecie pasa.
        Ad.2 odczytac usterki, inaczej sie nie da...
        Ad.3 sprawdzic zlacza w bagazniku z lewej strony pod tapicerka (spryskiwacz tyl dziala?)
        Ewentualnie sprawdzic jeszcze wiazke miedzy klapa a nadwoziem ta z lewej strony (lubia sie lamac przewody)
        Skoda... Hmmm... No jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma...

Komentarz

• Luk@s
          Ambiente
          • 2010
          • 212

Ad.1 można też odpiąć pod fotelem ( nie pomylić z poduszką) to wtedy w ogóle nie będzie inspekcji zapięcia pasa.
          service by Auto Tar

Komentarz

• wisniator
            Classic
            • 2011
            • 8

dziekuje

spoko dzieki mozna zamknac
            Octavia rulezzz

Komentarz

Pracuję...