przez kolejne lata będę sobie do tego dokładał to i owo, żeby mieć poczucie że się czymś fajnym jeżdżę. Muszę pojechać do lokalnych tunerów w Piasecznie (sportmile) i pogadać co potrafią
No i fajnie...myślę, że dodatkowe bajery jakieś małe mody czy tez chip. spowrotem dadzą Tobie poczucie, iż pomykasz (tak jak napisałeś) "czymś fajnym". Masz nakulane 50k km, auto posiadasz od nowości, a co za tym idzie dobrze je poznałeś i wiesz co w nim siedzi :wink:
Co do zmiany...nigdy nie mów hop...nie wiadomo co przyniesie jutro a nóż widelec bedzie Cię stać za jakiś czas na nowe auto (tego typu) i kto wie....OIII rs :?: Tego Ci życzę :szeroki_usmiech
Witam jestem tu swiezak i chcialbym zaczerpnac waszej wiedzy ... jesli oczywiscie mozecie ...(skoda octavia II)
mam 2 problemy czujnik pasow non stop pika (kierowca tylko) zapinam pasy i wiadomo pika jak docisne mocniej gasnie kontrolka i przestaje pikac , drugi problem to problem czujnikow parkowania niestety nie dzialaja w ogole wlasciwie jedynie widac na monitorku samochod bez kresek tylko na chwile i zaraz znika , lekko sie wycisza muzyka na doslownie 2 sekundy ... jak cos wiecie dajcie mi znac chyba ze mam z tym do serwisu jechac i pytac tam , aaa przypomnialo mi sie moze ktos mial taki problem jak - na mokrym mam na mysli deszcze po zamknieciu auta calkowicie kluczykiem wszystko zamkniete pali sie srodkowe swiatlo stopu otwieram bagaznik juz sie nie pali , mial ktos moze kiedys taki problem ?? prosze o jakakolwiek pomoc z gory dziekuje
Ad.1 do wymiany zapiecie pasa.
Ad.2 odczytac usterki, inaczej sie nie da...
Ad.3 sprawdzic zlacza w bagazniku z lewej strony pod tapicerka (spryskiwacz tyl dziala?)
Ewentualnie sprawdzic jeszcze wiazke miedzy klapa a nadwoziem ta z lewej strony (lubia sie lamac przewody)
Skoda... Hmmm... No jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma...
Komentarz