cuda-wianki musiały się zacząć dziać od momentu wlania Mos 2 .. czyli od poprzedniej zmiany ... wcześniej LM-4600 przetrwał 9kkm bez dolewek ,
[O1] "spocony" przewód
Zwiń
X
-
[O1] "spocony" przewód
Witam i z góry proszę o wyrozumiałość gdyby problem który poruszam dla większości forumowiczów był banalny. Pod maskę zagladam rzadko, więc moja znajomość anatomii zespołów silnika jest uboga. Ale do rzeczy- kiedy niedawno odsłoniłem plastikową osłonę silnika, zauważyłem że przewód idący od otworu wlewowego oleju jest "spocony"
(na zdjęciu wskazane strzałką). Mam pytanie- co to za przewód? i czy powinienem go wymienić. A może przyczyna "pocenia" wynika z czegoś innego? Z góry dziękuję za pomocZałączone pliki
-
-
To jest podobno normalne bo te części są plastikowe i gdzie nie gdzie nieszczelne,tez tak mam więc się nie martw"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
Komentarz