Witajcie , potrzebuje pomocy , problem dotyczy hałasującej tylnej klapy w mojej o II fl 5 d. przy każdej nierówności na drodze klapa bagażnika dość głośno klekocze nawet nie stuka a właśnie wydaje z siebie dość głośny klekot . próbowałem już wszystkiego , podkładki gumowe , filcowe , regulacja odbojników bocznych i tych wkręcanych , regulacja zamka na różne sposoby i pomaga to na chwile i potem znowu ... nie mam już sił ani pomysłu co z tym fantem zrobić ,wszystkie sposoby mi znane zawiodły , może ktoś miał podobny problem i udało mu się to wyeliminować ,z góry dzięki za jakieś sugestie , oczywiście poza tym żebym zrobił głośniej radio
Układ hamulcowy
Zwiń
X
-
Układ hamulcowy
Świeci i mruga mi kontrolka od hamulca ręcznego,przy załączeniu piszczy trzykrotnie.
Przy okazji świeci też ABS i ASR. Miał ktoś coś podobnego??? Chodzi mi tylko o kontrolkę od hamulca,ABS-mam czujnik do wymiany :P
[ Dodano: Sob 12 Lis, 11 00:30 ]
Ciekaw jestem czy to tylko dodatkowo przy awarii czujnika ABS czy coś grubszego :twisted:
-
-
za niski poziom płynu hamulcowego.
Komentarz
-
-
Płyn hamulcowy odpada. Nie znika i przez 1,5 roku bez dolewek. Pojawił się problem po uszkodzeniu czujnika ABS i myślę,że będzie to to,taj jak to powiedział Pieciopalczasty w tym tygodniu się dowiem i podzielę się z wami.
Gdyby to był wyciek płynu hamulcowego to panowie nie zawracałbym literkami tyłków :lol:
Komentarz
-
Komentarz