Mam taki zestaw.
Kupiony z myślą o sobie, jednakze w zwiazku ze swoimi planami kumuluje gotówke :twisted:
W zestawie :
- kompletny zestaw tapicerek wraz z GABKAMI
- komplet zaglowkow
- 4 sztuki wkladow tapicerki drzwi z insertami pod sound system obite tak samo, jak fotele czyli skora/czerwona nic
- nakładka hamulca recznego w tym samym dizajnie - czerwona nic/ skora
- galka zmiany biegow 6G manual tak samo obszyta - skora czerwona nic
- nakladka jumbo boxu - skora/czerwona nic
- kierownica MF pod ten zestaw w cenie 699 zł - a nie 850 zl.
Fotele maja przeszyte logo RS + skorzane boczki, alcantarowe plecy + podudzie i materialowy gabczasty bardzo gruby srodek.
Cena za powyzsze nie wliczajac kiery - 5000 pln. Wszystko nowe. Do ceny nalezy doliczyc wysylke. Dla stalych klientow rabat 5% i wysyłka gratis. Prosze nie prosic o fotki - rozpakowywanie tego mija sie z celem Pierwszy lepszy tapicer krzyknal mi 300 zł za przelozenie calosci na wlasne stelaze.
Daje słit focie jednego fotela.
Kupiony z myślą o sobie, jednakze w zwiazku ze swoimi planami kumuluje gotówke :twisted:
W zestawie :
- kompletny zestaw tapicerek wraz z GABKAMI
- komplet zaglowkow
- 4 sztuki wkladow tapicerki drzwi z insertami pod sound system obite tak samo, jak fotele czyli skora/czerwona nic
- nakładka hamulca recznego w tym samym dizajnie - czerwona nic/ skora
- galka zmiany biegow 6G manual tak samo obszyta - skora czerwona nic
- nakladka jumbo boxu - skora/czerwona nic
- kierownica MF pod ten zestaw w cenie 699 zł - a nie 850 zl.
Fotele maja przeszyte logo RS + skorzane boczki, alcantarowe plecy + podudzie i materialowy gabczasty bardzo gruby srodek.
Cena za powyzsze nie wliczajac kiery - 5000 pln. Wszystko nowe. Do ceny nalezy doliczyc wysylke. Dla stalych klientow rabat 5% i wysyłka gratis. Prosze nie prosic o fotki - rozpakowywanie tego mija sie z celem Pierwszy lepszy tapicer krzyknal mi 300 zł za przelozenie calosci na wlasne stelaze.
Daje słit focie jednego fotela.
Komentarz