Mam taki zestaw.
Kupiony z myślą o sobie, jednakze w zwiazku ze swoimi planami kumuluje gotówke :twisted:
W zestawie :
- kompletny zestaw tapicerek wraz z GABKAMI
- komplet zaglowkow
- 4 sztuki wkladow tapicerki drzwi z insertami pod sound system obite tak samo, jak fotele czyli skora/czerwona nic
- nakładka hamulca recznego w tym samym dizajnie - czerwona nic/ skora
- galka zmiany biegow 6G manual tak samo obszyta - skora czerwona nic
- nakladka jumbo boxu - skora/czerwona nic
- kierownica MF pod ten zestaw w cenie 699 zł - a nie 850 zl.
Fotele maja przeszyte logo RS + skorzane boczki, alcantarowe plecy + podudzie i materialowy gabczasty bardzo gruby srodek.
Cena za powyzsze nie wliczajac kiery - 5000 pln. Wszystko nowe. Do ceny nalezy doliczyc wysylke. Dla stalych klientow rabat 5% i wysyłka gratis. Prosze nie prosic o fotki - rozpakowywanie tego mija sie z celem
Pierwszy lepszy tapicer krzyknal mi 300 zł za przelozenie calosci na wlasne stelaze.
Daje słit focie jednego fotela.
Kupiony z myślą o sobie, jednakze w zwiazku ze swoimi planami kumuluje gotówke :twisted:
W zestawie :
- kompletny zestaw tapicerek wraz z GABKAMI
- komplet zaglowkow
- 4 sztuki wkladow tapicerki drzwi z insertami pod sound system obite tak samo, jak fotele czyli skora/czerwona nic
- nakładka hamulca recznego w tym samym dizajnie - czerwona nic/ skora
- galka zmiany biegow 6G manual tak samo obszyta - skora czerwona nic
- nakladka jumbo boxu - skora/czerwona nic
- kierownica MF pod ten zestaw w cenie 699 zł - a nie 850 zl.
Fotele maja przeszyte logo RS + skorzane boczki, alcantarowe plecy + podudzie i materialowy gabczasty bardzo gruby srodek.
Cena za powyzsze nie wliczajac kiery - 5000 pln. Wszystko nowe. Do ceny nalezy doliczyc wysylke. Dla stalych klientow rabat 5% i wysyłka gratis. Prosze nie prosic o fotki - rozpakowywanie tego mija sie z celem
Pierwszy lepszy tapicer krzyknal mi 300 zł za przelozenie calosci na wlasne stelaze. Daje słit focie jednego fotela.
1.6 102 koniki
bo na tych oznaczeniach sie zabardzo nie znam
Komentarz