Hej, moze moglby mi ktoś podpowiedziec gdzie w poznaniu jechac zeby wyprostowac podloge? Pod wycieraczka z tylu zrobilo sie wybrzuszenie jakos i nie bardzo wiem jak i kiedy, ale naprawic trzeba bo będzie kiepsko. Pozdrawiam
[ Dodano: Sro 07 Gru, 11 11:31 ]
No dobra to napiszcie chociaż gdzie z tym jechac do blacharza????
No dobra to napiszcie chociaż gdzie z tym jechac do blacharza????
Podjedz do blacharza niech zobaczy co i jak . Dowiesz się jaki jest zakres prac i ile to kosztuje . Jak cena będzie się satysfakcjonować to niech zabierają się za robotę a jak będziesz mieć jakieś zastrzeżenia to zawsze możesz zapytać w innym zakładzie blacharskim.
jak to tylko wybrzuszenie to nie ma sie specjalnie czym przejmowac, mloteczek (moze nawet gumowy, taki jak do wbijania kostek chodnikowych) i delikatnie od gory puknac.
Czy to wybrzuszenie jest twarde czy miękkie i ugina się pod naciskiem po czym wraca do poprzedniego kształtu? Jeśli miękkie to może tylko jakaś warstwa izolacyjna- wygłuszająca napęczniała od wilgoci. Mi przydarzyło się coś takiego w Renault. Trzeba zajrzeć pod samochód gdzie to wybrzuszenie jest. Jeśli nie ma wgniecenia to będzie to o czym pisałem.
[ Dodano: Sro 07 Gru, 11 12:27 ]
Zamieszczone przez tryton
Zamieszczone przez Daria83
juz wie
Pewnie sam małżonek zawiesił się gdzieś autkiem a potem zwalał na ciebie
Sprawdzić czy nie ma kochanki i po wystających pniakach po lesie się nie wozi. :diabelski_usmiech
ale to spore jest pół wycieraczki w gorze, ja tam sie sama nie dotkne bo jeszcze sie gorzej zrobi no chyba ze mezus ale ciekawe czy tam cos jeszcze sie nie urwalo bo taka plastikowa oslona tez jest urwana tyle ze po drugiej stronie cos czuje ze troche bedzie mnie to kosztowalo tak czy siak dzieki chlopaki
[ Dodano: Sro 07 Gru, 11 12:36 ]
twarde wgniecenie i od spodu tez jest pogiete a niech sie wozi po lasach niech tylko uwaza zeby mu zadra w tylek nie wlazła
Od dotyku kobiecej dłoni nic się nie może złego stać... no chyba, że kobieca dłoń dotyka kierownicy. :twisted: Ok, ok... facetom też się czasem zdarza. :wink:
gdyby nie baby to by meski gatunek nie przetrwal no ale czasem chłop niezbedny jest tak jak teraz - takze moze go wysle z tym mlotkiem do auta a ja jezdze 10 lat i to pierwsza moja chyba wpadka
ale to spore jest pół wycieraczki w gorze, ja tam sie sama nie dotkne bo jeszcze sie gorzej zrobi no chyba ze mezus ale ciekawe czy tam cos jeszcze sie nie urwalo bo taka plastikowa oslona tez jest urwana
Zamieszczone przez Daria83
Pod wycieraczka z tylu zrobilo sie wybrzuszenie jakos i nie bardzo wiem jak i kiedy
No nie mów, że nie wiesz jak. Pogiąć tak podłogę, wygląda jak by ktoś nad chowanym słupkiem stanął, a ten zaczął się podnosić. :szeroki_usmiech
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
hmm fotki cykne moze w weekendzik jak znajde chwilke co do reszty to przepraszam jesli panowie poczuli sie urażeni to taki zarcik byl. co do szkody to naprawde nie mam pojecia jak to sie stalo przeciez to byloby slychac gdybym sie zawiesila na czyms, a krawezniki razej omijamy szerokim lukiem bo mozna prog zalatwic takie wysokie robia gdzieniegdzie, to nie jest jakas mala ryska co sie zrobi nie wiadomo kiedy pozdrawiam
Nie wiem czy to istotne ale w O1 podłoga z tyłu nie jest prosta. Po obu stronach są wybrzuszenie i tak ma być. Chyba że u Ciebie coś się ostatnio zmieniło i powstało jakieś nowe którego wcześniej nie było.
Komentarz