Krzywa podłoga:(

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • franioxy
    Classic
    • 2013
    • 1

Krzywa podłoga:(

dzisiejsze ET 13,482s było tez 13,502,13,507,13,582

złojone najmocniejsze cupry 350-360km
  • Daria83
    Classic
    • 2011
    • 14

Krzywa podłoga

Hej, moze moglby mi ktoś podpowiedziec gdzie w poznaniu jechac zeby wyprostowac podloge? Pod wycieraczka z tylu zrobilo sie wybrzuszenie jakos i nie bardzo wiem jak i kiedy, ale naprawic trzeba bo będzie kiepsko. Pozdrawiam

[ Dodano: Sro 07 Gru, 11 11:31 ]
    No dobra to napiszcie chociaż gdzie z tym jechac do blacharza????

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

Zamieszczone przez Daria83
      No dobra to napiszcie chociaż gdzie z tym jechac do blacharza????
      Podjedz do blacharza niech zobaczy co i jak . Dowiesz się jaki jest zakres prac i ile to kosztuje . Jak cena będzie się satysfakcjonować to niech zabierają się za robotę a jak będziesz mieć jakieś zastrzeżenia to zawsze możesz zapytać w innym zakładzie blacharskim.

Komentarz

• Psycho Dad
        Rider
        • 2009
        • 629

Chłopaki szybciej bo mąż się dowie
        Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.

Komentarz

• Daria83
          Classic
          • 2011
          • 14

juz wie

Komentarz

• tryton
            Elegance
            • 2008
            • 935

juz wie
            Pewnie sam małżonek zawiesił się gdzieś autkiem a potem zwalał na ciebie

Komentarz

• Daria83
              Classic
              • 2011
              • 14

nie tym razem to chyba ja popsulam szkoda ze to nie na niego trafilo bo bym nie musiala tych kazań sluchac moja wina ze dziury w drodze

Komentarz

• tryton
                Elegance
                • 2008
                • 935

A przypadkiem nie wystarczy mocniej nacisnąć od góry na podłogę żeby wybrzuszenie wskoczyło na swoje miejsce ?

Komentarz

jak to tylko wybrzuszenie to nie ma sie specjalnie czym przejmowac, mloteczek (moze nawet gumowy, taki jak do wbijania kostek chodnikowych) i delikatnie od gory puknac.

Komentarz

• zepter00
                    RS
                    • 2008
                    • 2304

Czy to wybrzuszenie jest twarde czy miękkie i ugina się pod naciskiem po czym wraca do poprzedniego kształtu? Jeśli miękkie to może tylko jakaś warstwa izolacyjna- wygłuszająca napęczniała od wilgoci. Mi przydarzyło się coś takiego w Renault. Trzeba zajrzeć pod samochód gdzie to wybrzuszenie jest. Jeśli nie ma wgniecenia to będzie to o czym pisałem.

[ Dodano: Sro 07 Gru, 11 12:27 ]
                    Zamieszczone przez tryton
                    juz wie
                    Pewnie sam małżonek zawiesił się gdzieś autkiem a potem zwalał na ciebie
                    Sprawdzić czy nie ma kochanki i po wystających pniakach po lesie się nie wozi. :diabelski_usmiech
                    Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Daria83
                      Classic
                      • 2011
                      • 14

ale to spore jest pół wycieraczki w gorze, ja tam sie sama nie dotkne bo jeszcze sie gorzej zrobi no chyba ze mezus ale ciekawe czy tam cos jeszcze sie nie urwalo bo taka plastikowa oslona tez jest urwana tyle ze po drugiej stronie cos czuje ze troche bedzie mnie to kosztowalo tak czy siak dzieki chlopaki

[ Dodano: Sro 07 Gru, 11 12:36 ]
                      twarde wgniecenie i od spodu tez jest pogiete a niech sie wozi po lasach niech tylko uwaza zeby mu zadra w tylek nie wlazła

Komentarz

• zepter00
                        RS
                        • 2008
                        • 2304

Od dotyku kobiecej dłoni nic się nie może złego stać... no chyba, że kobieca dłoń dotyka kierownicy. :twisted: Ok, ok... facetom też się czasem zdarza. :wink:
                        Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Daria83
                          Classic
                          • 2011
                          • 14

gdyby nie baby to by meski gatunek nie przetrwal no ale czasem chłop niezbedny jest tak jak teraz - takze moze go wysle z tym mlotkiem do auta a ja jezdze 10 lat i to pierwsza moja chyba wpadka

Komentarz

• alxxx
                            RS
                            • 2010
                            • 1823
                            • Octavia I (1U2)
                            • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Pstryknij jakąś fotke to zobaczymy jak to wygląda, czasem nie warto jechać do blacharza bo wyceni tak że włosy dęba staną.

Lepiej nie wchodzić na tematy relacji damsko-motoryzacyjnych bo za chwile się tutaj temat wgniecenia przerodzi w jedną wielką kłutnie
                            VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
                            Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

• Udesky
                              RS
                              • 2007
                              • 1692
                              • Octavia I (1U2)
                              • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

ale to spore jest pół wycieraczki w gorze, ja tam sie sama nie dotkne bo jeszcze sie gorzej zrobi no chyba ze mezus ale ciekawe czy tam cos jeszcze sie nie urwalo bo taka plastikowa oslona tez jest urwana
                              Pod wycieraczka z tylu zrobilo sie wybrzuszenie jakos i nie bardzo wiem jak i kiedy
                              No nie mów, że nie wiesz jak. Pogiąć tak podłogę, wygląda jak by ktoś nad chowanym słupkiem stanął, a ten zaczął się podnosić. :szeroki_usmiech
                              W Polsce nie ma kryzysu.
                              Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Daria83
                                Classic
                                • 2011
                                • 14

hmm fotki cykne moze w weekendzik jak znajde chwilke co do reszty to przepraszam jesli panowie poczuli sie urażeni to taki zarcik byl. co do szkody to naprawde nie mam pojecia jak to sie stalo przeciez to byloby slychac gdybym sie zawiesila na czyms, a krawezniki razej omijamy szerokim lukiem bo mozna prog zalatwic takie wysokie robia gdzieniegdzie, to nie jest jakas mala ryska co sie zrobi nie wiadomo kiedy pozdrawiam

Komentarz

• dontak
                                  Rider
                                  • 2008
                                  • 586
                                  • Octavia III combi (5E5)
                                  • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Nie wiem czy to istotne ale w O1 podłoga z tyłu nie jest prosta. Po obu stronach są wybrzuszenie i tak ma być. Chyba że u Ciebie coś się ostatnio zmieniło i powstało jakieś nowe którego wcześniej nie było.
                                  OIII 1.2 TSI 105 KM

Komentarz

• phoneman
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 3374
                                    • Octavia I (1U2)
                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

dontak,

ale to spore jest pół wycieraczki w gorze
                                    Wiec raczej nie jest to ori wypukłość
                                    .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• alxxx
                                      RS
                                      • 2010
                                      • 1823
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

[center:f2df786cf8]
                                      Zamieszczone przez Udesky
                                      No nie mów, że nie wiesz jak. Pogiąć tak podłogę, wygląda jak by ktoś nad chowanym słupkiem stanął, a ten zaczął się podnosić. :szeroki_usmiech

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=paHjgTDctVM [/youtube][/youtube][/center:f2df786cf8]
                                      VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
                                      Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

Pracuję...