co do osiągów - mam 1.4 i 2.0 po programie , jeżdżę w zasadzie tylko w trasie i proszę mi uwierzyć że 1.4/haha/ a nawet 2.0 w serii to nie rewelacja. przede wszystkim w trasie.
Koledzy, mam pytanie. Czy normalne jest to, ze temp. cieczy chlodzacej w bxe nie dobija do 90stC? U mnie zazwyczaj jest tak miedzy 82-85stC podczas jazdy. Wymienilem juz termostat, ale nic to nie dalo. Jakies pomysly?
Jest tak odkad ja kupilem, ale mam ja od niedawna (jakies 3 miesiace). Co do czujnika to sam nie wiem... moze cos w tym jest, ale nie zauwazylem niczego podejrzanego. Na szfie wskazuje tyle co na vcds-ie.
Czujnik też ma pewną tolerancje na +/- Ale bez przesady jak wejdziesz w wart mierzone to Ci wyświetla tyle samo co na blacie? No ja też tak miałem.. po czym podłączyłem stary oryginalny czujnik i sprawa załatwiona - na blacie 90st. Wymieniony wcześniej czujnik mi podawał w trakcie jazdy nie więcej niż ~85st i na blacie też tak miałem (spróbuje go reklamować). Po podłączeniu starego w trakcie jazdy mam 88-90st i na blacie wskazówka cały czas w pionie - i człowiek spokojny
VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz