Zamieszczone przez BADYL
[O2] Mrowienie/drgania wyczuwalne na pedale gazu
Zwiń
X
-
[O2] Mrowienie/drgania wyczuwalne na pedale gazu
Hmmm ciekawe czy to już fobia u mnie :P. Ale od jakiegoś czasu jeżdżąc zacząłem wyczuwać wibrację na pedale gazu, to chyba dlatego, że jak się jeździ to trzyma się nogę najdłużej na nim i wtedy czuć te wibrację,, wcześniej na pewno tego nie było, bo nie szukam dziury w całym, ale poprostu to czuje jadąc, a skoro wcześniej mnie to nie irytowało to obstawiam tego nie było. Kompletnie nie wiem co to może być, nie są to mocne wibrację, bardziej takie mrowienie czuć na stopie... Jak przytrzymam rękę na boku tunelu który idzie do środka samochodu (tam gdzie ręczny itd. itp.) to też czuć te drgawki... Ostatnio była zmieniana poduszka skrzyni biegów góra i się zastanawiam, czy magik ją dobrze dokręcił, jakby była słabo dokręcona to jakie byłby objawy?
A może koło dwumasowe się kończy, bo w sumie non stop miasto po 15 km, to 12 jadę 1500-2500, a po zrzuceniu biegu trzeba z 1500 przyspieszyć do 2500 na 1,2,3 i tak co światła.
A może ja już ześwirowałem
-
-
Fakt może sobie wkręcam, ale wcześniej przez 10k nie wyczuwałem tego, teraz dopiero to zauważyłem. Ciekawsze co zauważyłem to jak stoję i przyciągnę dźwignię zmiany biegów do siebie na max (ale nie wrzucam biegu 1 lub 2) to czuję drgania, jak wychylę na max (tam gdzie mogę wrzucić 5) drgań na drążku nie czuć... ciekawe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashFakt może sobie wkręcam, ale wcześniej przez 10k nie wyczuwałem tego, teraz dopiero to zauważyłem. Ciekawsze co zauważyłem to jak stoję i przyciągnę dźwignię zmiany biegów do siebie na max (ale nie wrzucam biegu 1 lub 2) to czuję drgania, jak wychylę na max (tam gdzie mogę wrzucić 5) drgań na drążku nie czuć... ciekawe
Komentarz
-
Komentarz