zawieszenie?
Zwiń
X
-
Trudno powiedzieć ile można pośmigać na rozwalającym się przegubie. Może być tak, że pojeździsz jeszcze jakiś czas, a może być też tak że rozwali się coś grubiej i zostaniesz ze skręconymi kołami na światłach. Fakt jest faktem, to samo nie przejdzie. Trzeba zrobić dwie rzeczy:
1. Jechać i wymienić - koszty 150 przegub+100-150 robota.
2. Nacisnąć pod tym postem taki przycisk pomógł - to jest gratis.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andriu79tak
jak opisujesz tak się dzieje dziś jeszcze sprawdzę
Długo pośmigam czy już warsztat?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Borsuk2andriu79, tylko nie bądź pazerny i nie żałuj pieniędzy na naprawę. Wymień dwa przeguby od razu (lewy i prawy). Jeżeli nawala Ci jeden, to niebawem odezwie się drugi. Takie rzeczy najlepiej wymieniać parami przy jednym brudzie.
Komentarz
-
-
poczekaj jeszcze trochę...jeśli to przegub to słychać odgłos coś w stylu klekotania. Im mocniej skręcasz tym mocniej klekocze...no i powinieneś to delikatnie czuć na kierownicy.
Jeśli tak jest to będzie przegub. Samemu można ogarnąć jeśli masz kanał. I nie daj sobie wcisnąć,że przy zmianie przegubu wymienia się półośkę bo takich magików napotkałem już))
można wymienić 4 przeguby bez wymiany półosi(a półośka kosztuje) :twisted:
szukaj powoli,a na diagnozę do jakiegoś doktora zawsze można podjechać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Ja w jednym z samochodów zajechałem dwa lewe a prawy do tej pory nawet się nie odezwie.
Zamieszczone przez hatesI nie daj sobie wcisnąć,że przy zmianie przegubu wymienia się półośkę (...) można wymienić 4 przeguby bez wymiany półosi
Komentarz
-
Komentarz