Zamieszczone przez Flacha
O1
Zwiń
X
-
O1
Panowie szukałem takiego tematu ale nie znalazłem więc zaczynam nowy. Dziś wsiadając do samochodu usłyszałem chrupnięcie w fotelu :shock: ,następnie chciałem zmienić regulację ale już nie dało rady :cry: , kęciłem w jedną i drugą stronę ale zero reakcji. Może miał ktoś z was podobny problem i wie jak to naprawić :?:
-
-
sprawdz czy plastikowa korba jest wcisnieta do konca czy nie krecisz "na sucho". Jest ona na wcisk, ja miałem delikatne pekniecie i kreciło sie bez zmiany połozenia systemy. wyciagnałem korbe kropelka i wcisnałem ..... działa do teraz, a jesli to nie da efektu to jest mozliwosc rozebrania tapicerki gabki i sprawdzenie systemu ale to juz dłuższa impreza
pozdrawiamadamadam
Komentarz
-
-
Scorpiö, ja bym obstawiał, że pękła linka.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
Miałem ten sam problem. Nie trzeba kupować w ASO. Możesz wyciągnąć zerwaną linkę i oddać do firmy która zrobi Ci na podstawie starej nową linkę. Ja wysyłałem swoją linkę do jakiejś firmy pod Warszawą, ale za pierwszym razem źle zakuli i musiałem ją odsyłać. Za drugim razem już się udało :diabelski_usmiech Nie pamiętam dokładnie ale razem z przesyłką kosztowało mnie to około 40zł.
[ Dodano: Pią 10 Lut, 12 06:45 ]
A tak przy okazji, to tutaj masz opisane co i jak z wymianą linki http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...d%BCwi&start=0
Zamieszczone przez ScorpiöPanowie szukałem takiego tematu ale nie znalazłem więc zaczynam nowy.
Komentarz
-
Komentarz