Napisz jakiego focusa wziąłeś, silnik, wyposażenie itp.
Wersja trend z małymi dodatkami (halogeny, przednia szyba ilusterka podgrzewane, podłokietnik, koło zapasowe plus czujniki cofania i "obowiązkowy" alarm). Silnik 1,0 EcoBoost 125KM
Panowie szukałem takiego tematu ale nie znalazłem więc zaczynam nowy. Dziś wsiadając do samochodu usłyszałem chrupnięcie w fotelu :shock: ,następnie chciałem zmienić regulację ale już nie dało rady :cry: , kęciłem w jedną i drugą stronę ale zero reakcji. Może miał ktoś z was podobny problem i wie jak to naprawić :?:
sprawdz czy plastikowa korba jest wcisnieta do konca czy nie krecisz "na sucho". Jest ona na wcisk, ja miałem delikatne pekniecie i kreciło sie bez zmiany połozenia systemy. wyciagnałem korbe kropelka i wcisnałem ..... działa do teraz, a jesli to nie da efektu to jest mozliwosc rozebrania tapicerki gabki i sprawdzenie systemu ale to juz dłuższa impreza
Zerwała się linka , trzeba rozebrać fotel i wymienić linkę do kupienia w serwisie razem z tymi wszystkimi plastikami . Kupowałem coś ze dwa lata temu albo rok to dałem około 150 zł .
Miałem ten sam problem. Nie trzeba kupować w ASO. Możesz wyciągnąć zerwaną linkę i oddać do firmy która zrobi Ci na podstawie starej nową linkę. Ja wysyłałem swoją linkę do jakiejś firmy pod Warszawą, ale za pierwszym razem źle zakuli i musiałem ją odsyłać. Za drugim razem już się udało :diabelski_usmiech Nie pamiętam dokładnie ale razem z przesyłką kosztowało mnie to około 40zł.
Komentarz