Zamieszczone przez Biszczu
[O2] Smród
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez golibrodaZamieszczone przez BiszczuZamieszczone przez F.o.XWitam,
A propos filtrów kabinowych, czy Octavie które wyjeżdzają jako nówki z salonu/fabryki mają założone filtry z wkładem węglowym czy zwykłe białe ?
Pozdrawiam,
FoXDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Biszczu - może nie wszystko ze Skodą zmienia się na gorsze...? A może montowane przez fabrykę filtry zależą od wersji wyposażeniowej...?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
I ja pozwólcie coś dołożę....
A u mnie śmierdzi jak włączę obieg wewnętrzny,takim duszącym zapachem,stęchniętym.
Filtr kabinowy mam po dużym przeglądzie w ASO tj.wymieniony.
Może miał ktoś podobne przypadłości?Może dopiszę,że podczas normalnego obiegu zewnętrznego jest o.k.Następna będzie panamera....????
Bo trzeba leczyć przyczyny, a nie skutki...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mangiPoważnie pianki wam działają? u mnie działały tak na miesiąc, w zasadzie tłumią tylko zapaszki. Pomaga ozonowanie. raz na rok i spokój.
Pozdrawiam
FoX--
Pozdrawiam,
FoX
Komentarz
-
-
I jak tam boogoo, pianka pomogła? Pytam, bo minęły 4 miesiące od Twojego "zabiegu"
Ja czekam na filtr kabinowy i na dniach użyję polecanego CarPlan Kleen (spray). Poprzedni właściciel nabijał klimę i ją odgrzybiał jakiś rok temu, więc może to wystarczy teraz u mnie. A jak nie, to sięgam do portfela i ozonowanie :P
Komentarz
-
-
u mnie to były niezłe jaja...
po pierwsze to owszem użyłem tego środka z lidla i pomogło-żadnych pianek,tylko ten dyfuzor
po drugie mój filtr kabinowy był umoczony w jakimś rozpuszczalniku z lakierni,bo smród chemii odczuwalny był powyżej 20stp. Celsjusza. i ten też musiałem wymienić-złośliwe gnoje w ASO robią.Następna będzie panamera....????
Bo trzeba leczyć przyczyny, a nie skutki...
Komentarz
-
Komentarz