mam pytanie:czytając tematy odniosłem wrażenie że łączniki metalowe były tylko w 4x4 i Rs,ja mam AUM 1.8T z 2001r i mam metalowy.
pytanie dotyczy jaki kupić:metalowy czy plastykowy.?czym się różnią.?
Witam. Zamówiłem w ASO (po numerze z ETKI) łączniki stabilizatora do O1. Podałem numer 1J0 411 315J bo wiem że te z końcówką 315G są metalowe, a ja mam plastikowe. Okazało się, że numer zamienia się na 1J0 411 315K i takie łączniki przyszły. Niestety poza tym, że są plastikowe niewiele mają wspólnego z moim oryginalnym łącznikiem. Zupełnie inna konstrukcja i do tego brak szpilki żeby przykręcić łącznik do stabilizatora. Dzisiaj wszedłem pod auto i z oryginalnego łącznika odczytałem numer 1J0 411 314A. Może mi tu ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi łącznikami?
Podałem numer 1J0 411 315J bo wiem że te z końcówką 315G są metalowe, a ja mam plastikowe. Okazało się, że numer zamienia się na 1J0 411 315K i takie łączniki przyszły.
Nie martw sie, przyszły ci od kombi mają poprostu dwie dziury(podobno są mocniejsze)a wiec kup tylko srubę-numeru nie pamietam ( w serwisie 3zł)i zakładaj. Wiem ze niektorzy z forum kupują je specjalnie bo tak jak wspominałem podobno sa mocniejsze.Pozdro
ja ostatnio zmieniałem i mam metalowe długie takie jak w 4x4 z katalogu im wyszło ze mam metalowe krótkie a jednak mam długie przymierzyłem na miejscu te długie i były ok na długość cena 40zł sztuka a popatrz dobrze jak kupisz bo jest prawy i lewy zeby ci 2ch takich samych nie sprzedali
Podałem numer 1J0 411 315J bo wiem że te z końcówką 315G są metalowe, a ja mam plastikowe. Okazało się, że numer zamienia się na 1J0 411 315K i takie łączniki przyszły.
Nie martw sie, przyszły ci od kombi mają poprostu dwie dziury(podobno są mocniejsze)a wiec kup tylko srubę-numeru nie pamietam ( w serwisie 3zł)i zakładaj. Wiem ze niektorzy z forum kupują je specjalnie bo tak jak wspominałem podobno sa mocniejsze.Pozdro
Wielkie dzięki! Rozwiałeś moje wątpliwości Dzięki za pomoc!
Komentarz