Witam,
podepnę się tutaj jeżeli można, mam problem ostatnio z odpaleniem. "Wywala" mi takie błędy:
18080Wentylator chłodnicy pierwszy bieg - przerwa brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY
19463Czujnik położenia wałka rozrządu - brak sygnału brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY
16706Czujnik obrotów silnika - brak sygnału brak osprzętu / nie związany ze sprzętem
Wspomnę że mam silnik 130kM ASZ, OCTAVIA 2004r. Może ma ktoś fotkę, gdzie znajdują się te czujniki w ASZ? Bo raczej wypada je wymienić? Może jakieś inne sugestie, bedę wdzięczny.
Dzięki
16706Czujnik obrotów silnika - brak sygnału brak osprzętu / nie związany ze sprzętem
Wspomnę że mam silnik 130kM ASZ, OCTAVIA 2004r. Może ma ktoś fotkę, gdzie znajdują się te czujniki w ASZ? Bo raczej wypada je wymienić? Może jakieś inne sugestie, bedę wdzięczny.
Dzięki