Witam wszystkich.Szukałem odpowiedzi na mój problem i nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi.Otóz wymienilem tuleje tylne na wahaczach,sworznie,końcówki drazka kierowniczego i Lozyska w kolach.Problem tkwi w tym,ze tlucze mi sie cos jakby to byl odglos tuleji wahacza z przodu.Co to moze byc bo nie chcialbym wymieniac calego zawieszenia a trafic w samo sedno.Bardzo prosze o trafioną pomoc znawców.Pozdrawiam i licze na was,bo nieraz mi pomogliscie.Dziekuje.
zostały jeszcze łączniki i gumy stabilizatora, drążki kierownicze, przednie tuleje i poduszki mc personów. najpierw sprawdzasz potem wymieniasz - żadnych czarów tu nie ma
www.k-mot.pl
Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
Autoholowanie.
Robert Kulma
Takie pisanie to jest wróżenie z fusów. Najlepiej podnieść auto i sprawdzić gdzie ma luzy. Może być wybita poduszka amortyzatora, drążek kierowniczy, guma drążka stabilizatora bądź łącznik stabilizatora.
Ja u siebie na poczatku marca wymienilem poduszki amorkow, bo niby byly zle. Tak na diagnostyce powiedzieli. Teraz gumy i tuleje na stabilizatorze. I nadal stuka na nierownosciach. Juz nie wiem czy to amorki same w sobie czy chlopaki dali ciala przy montazu poduszek czy gum. A tu mi prawe kolo tak jakby wpadajac w dziure czy nierownosc luzno spadalo. Tak mysle, bo jak potrzasne przodem auta to troche go buja zanim sie uspokoi. Tak pomyslalem, ze moze jak nowe gumy i poduszki to amorki juz nie nadazaja
Komentarz