[O1] problem z radiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bierni2010
    Classic
    • 2010
    • 25

[O1] problem z radiem

Zamieszczone przez hsurim
    A jak z (ewentualną) przerwą pomiędzy kolejnymi filmikami ?
    W testach na biurku nie ma przerwy. W poniedziałek zobaczę jak to się ma podczas jazdy, ale na dzisiejszych filmikach nie zauważyłem żadnych dziur pomiędzy nagraniami.
  • felix1984
    Drive
    • 2008
    • 42

[O1] problem z radiem

witam , mam problem z radiem samochodowym , zamontowałem od octavii volkswagenowskie delta 6 2 din ( http://allegro.pl/radio-fabryczne-de...164790756.html ) radio spieprzyło sie juz dwa razy mam pytanie moze ktos ma rozeznanie czy na miejsce tej cudownej delty podeszlo by ktores z radii audi symphony ?
    dobry kierowca

Komentarz

• ducker24
      Rider
      • 2011
      • 286

a czego ci się spieprzyło co nawaliło
      masz na myśli kijowe radio czy lipna instalacja??
      a dlaczego ma nie podejść 2dinowe każde ma taką samą wielkość
      jedynie co zostaje to podłączenie ale myślę że nie będzie z tym większych kłopotów

Komentarz

• felix1984
        Drive
        • 2008
        • 42

czesc radio lipne było , wlasciwie jest , bylo u kilku speców ktorzy mu na tyle pomogli ze juz nigdy nie bedize odczytywac płyt niby to nie przeszkadza bo zawsze cos gra ale muzyka z plyt to dla mnie co innego niz te same kawałki ktore leca w radiu ;] a przy okazji dodam ze podoba mi sie w calosci to radio (ktore nie tak łatwo bylo wsadzic do octavii) taka mini wieza e aucie :P z tad tez dalem takie pytanie bo slyszalem ze nie wsyzstkie radia 2 din pasuje nie wiem czy to prawda , mi chodzilo o takie http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-radi...203591804.html zeby je zastapic moja uszkodzona delta ktora bende sprzedawał jak sie upewnie ze mam cos na jej miejsce troche sie rozpisałem hehe pozdrawiam
        dobry kierowca

Komentarz

Pracuję...