piramida, MikeWRC, dzięki, a co do profilu opony? Może 50? :twisted:
porysowana alufelga
Zwiń
X
-
Dzięki za podpowiedzi. Felga to Momo Win i przy koszcie ponad 400 zł nowa odpada.
Spróbuję ją chyba delikatnie szlifnąć papierem, a że od strony pasażera to nie będę zaglądał żeby mnie nie denerwowała
Zastanawiałem się wcześniej nad oponami z rantem. Czy rant faktycznie jest na tyle sztywny, że nie ugnie się przy najechaniu na krawężnik? Oceniłem, ze to raczej marketing, a nie realne rozwiązanie problemów z przytarciami.
Komentarz
-
-
Jeżeli chcesz to przyszlifować to zacznij od papieru 120 i pamiętaj żeby się skupić tylko i wyłącznie na miejscu uszkodzenia bo jeżeli ci się ręka omsknie bożesz bardziej porysować felge. A jeżeli chodzi o opone z rantem to sam od dwóch lat mam ER300 z Momo Win i mimo przeróżnej maści krawężników narazie jest wszystko w porządku.
Komentarz
-
-
Ja mam 18tki - ten rozmiar uczy pokory do kraweznikow, a mnie w polaczeniu z obnizona zawiecha nauczyl je omijac :P Ot co, lubie czasem dluzsze spaceryByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ten rant to super sprawa. Rok temu przejechałem się po krawężniku i ... Na kole z przodu, gdzie nie było rantu, felga przetarta jak u octopus'a. Z tyłu, gdzie były opony z rantem, felga cała.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
Komentarz