Oszustwo nie ma niskiej szkodliwości więc sprawa jak najbardziej OK dla policji. Szczególnie, że macie jego dane.
[O2] czujnik temperatury paliwa
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] czujnik temperatury paliwa
Witam mam problem z czynnikiem temperatury paliwa po podpieciu vaga wyskoczył błąd. 000387 (G81) mam pytanie gdzie ten czujnik się znajduje w skoda octavia II silnik 1.9tdi bxe 2006 rok, i jakiego czynnika mam szukać
-
Czujnik znajduje się na przewodzie paliwowym (miekkim) miedzy tandem pompą a filtrem paliwa.
Nr czesci ASO - 038 906 081 B i w sieci VW kosztuje ~60 PLN ... mysle, ze w SAP taniej.
A moze i nie taniej... znalazłem cos takiego
Powinno sie przed wymianą czujnika odczytac jak zachowuje się temperatura paliwa na ciepłym i zimnym silniku.
Grupa 007 statyczna poz. 1.Przemek
DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
80 B3 Limo 1.6 TD SB
Komentarz
-
Sprawdź najpierw kable czy są ok bo lubią się przetrzeć i sieje błędami.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
Czujnik temperatury paliwa
Witam mam pytanie wymieniłem czujnik ale cały czas wyskakuje mi błąd, czy w przewodach które dochodzą do tego czujnika po przekręceniu stacyjki powinno być napięcie, bo po podłączeniu do urządzenia od napięcia ( niepamiętam jak się nazywa) nic nie wskazywało.
Komentarz
Komentarz