Mnie niestety dopiero po 18 wypuścili z uczelni i jeszcze jutro koło :evil: Ehh no nic..Postaram się już na następnym stawić :wink:
brak mocy 1,9 TDI 110KM
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
brak mocy 1,9 TDI 110KM
Witam szukałem na forum podobnego problemu ale niestety nie znalazłem posiadam skode octawie 2002r 1,9 TDI 110 KM i od wczoraj zauwazylem ze stracil moc tzn dodaje gazu a turbina wogole nie pracuje ...po wyłaczeniu silnika i ponownym urucomieniu wszystko wrocilo do normy.Drugim problemem jest dziwnie zachowujacy sie przekaznik kierunkowskazu ,po załączeniu kierunku zdecydowanie szybko chodzi(daje impulsy,wszystkie zarowki sa ok i swieca)przy awaryjnych impuls jest normalny .prosze o pomoc,pozdrawiam
-
-
Kolego poszukaj hasła notlauf albo tryb awaryjny - wszystko się rozjaśni jeżeli chodzi o brak mocy. Zrobisz logi, wrzucisz na forum i dostaniesz odpowiedź co jest nie tak. Jeżeli chodzi o kierunkowskazy to też tamat był poruszny - sprawdź sterownik (ta kostka którą naciskasz żeby włączyć awaryjne)VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
Komentarz