Enriquez, fajne te fele i mody z linków....
ale ty chcesz na takich felgach jeździć po budowach? nadal nie rozumiem w tym świetle wspomnianej wyżej koncepcji tego auta - do wożenia śrubek i części. Szkoda auta mi poprostu nowego, a tymbardziej jak chcesz aluski bajeranckie dostawić, to już w ogóle nie pojmuje :P
ale ty chcesz na takich felgach jeździć po budowach? nadal nie rozumiem w tym świetle wspomnianej wyżej koncepcji tego auta - do wożenia śrubek i części. Szkoda auta mi poprostu nowego, a tymbardziej jak chcesz aluski bajeranckie dostawić, to już w ogóle nie pojmuje :P
) Auto było jeszcze wtedy na gwarancji. Zostawiłem auto na prawie miesiąc w ASO aby zostało dokładnie to zdiagnozowane. ASO doszło do wniosku, że trzeba wymienić oprogramowanie/lub/ sterownik ponieważ to jest odpowiedzialne za dobór złej mieszanki i dla tego jest błąd. ASo zachowało się ok pod koniec ponieważ zrobiono na końcówce gwarancji kilka darmowych testów i przysług jako zadość uczynienie. No i historia pięknie by się skończyła gdyby nie to, że niecały roczek po gwarancji znów pokazała się ta sama kontrolka. Wiem, że ta kontrolka odpowiada za wiele rzeczy aczkolwiek mam przypuszczenie, że to znów jest związane ze starym nie naprawionym problemem. Zostawiłem autko dwa dni temu w ASO aby ustosunkowali się do awarii. W sumie to piąty raz ta sama kontrolka dla mnie równa się to z tym, że ASO nie wie co źle może byc z tym autem. Czy ktoś na forum miał już takie problemy jak ja? Co dalej z tym można zrobić? Czy prawo niezgodności towaru z umową nadal działa? Jakie mogę podjąć kroki aby moja Octavia nadal przynosiła mi tyle satysfakcji co wcześniej? Proszę o pomoc, jakieś opinie, co wy byście zrobili?
Komentarz