Zamieszczone przez misiek^wro
VCDS potrzebna szybka pomoc
Zwiń
X
-
VCDS potrzebna szybka pomoc
witam, przeboje juz mialem jak kupilem kabel ale jakos z nim wygralem. Potem zainstalowalem jakiegos anty wirusa i mi usunal vcdsa. Wszystko bylo ok wiec nie zwracalem na to uwagi. Oddalem auto do nabicia klimy i sie zaczelo. Klima nie dziala.. chlodzi do 21*C ponizej sie wylacza. "Prosze przyprowadzic auto 8 maja, to moze byc czujnik, prawonik albo sprezarka". Przejechalem dzisiaj z 10km autem i lepiej niz w saunie jest. Z kratek leci powietrze gdzies ok. 16*C. Jak wlacze klime to taki metaliczny dzwiek z pod maski z okolic paska sie wydobywa. Auto zaczelo jezdzic jak mul znowu. Chcialem podpiac kabel i tu zonk. Zapomnialem, ze anty wir mi go usunal. Instaluje od nowa, podpinam, wlaczam i dupa. Blad "usb interface not found. Interface not found!" To wywala gdy klliam TEST. Natomiast jak wchodze od razu w bloki pomiarowe i np silnik to wywala "interface status = -99. Probowalem na roznych 3 komputerach, na ktorym zawsze dzialalo i na kazdym to samo sie zrobilo. O co tu chodzi? Nie moge znalezc tego adres do chomika, gdzie byla dobra wersja i sterowniki. Moze mi ktos gdzies wrzucic dzialajaca wersje + sterowniki do win7 ? Najlepiej jeszcze jakby ktos napisal jak to zainstalowac, zeby w 100% dzialalo. Wiem, ze trzeba zainstalowac z uprawnieniami administratora ale nadal ten sam blad.
Wersja programu: VCDS-Beta-11.3.0-Installer_Millenium
-
-
kupilem kabel od kolegi z forum, podal mi link do aplikacji na serwisie chomikuj (z ktorego wszyscy sciagali), zaisntowalem i byly takie same akcje. Jakims cudem udalo mi sie uruchomic i wszystko przez pol roku ladnie smigalo. Anty wir mi wykasowal aplikacje, zaisntalowalem od nowa i nie dziala.
Komentarz
-
-
U mnie kabel od innovy na 64 bitach chodzi już z rok jak nie więcej nawet i nie mam problemów z nim.http://chomikuj.pl/lusob/VCDS
Trochę plików do VCDS, zapraszam
Komentarz
-
-
Widzisz u mnie nie działały sterowniki na Viscie Home premium 64 może u was nie było problemów na W7 czy innej Viscie tak czy siak, Innova poprawił sterownik i wszystko śmiga już jak trzeba , na chomiku już nowa instrukcja instalacji na systemach 64 bit.
Temat chyba już wyczerpany?
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz