W sklepach motoryzacyjnych do wyboru do koloru, więc nie wiem w czym problem
Problem z otwieraniem szyb w O2 wersja Mint
Zwiń
X
-
Problem z otwieraniem szyb w O2 wersja Mint
Witam mam skodę O2 wersja Mint 2009 r, szyby elektryczne tylko z przodu
od strony kierowcy sa dwa przyciski do sterownia, czyli strona kierowcy i pasażera.
Problem jest taki że czasami naciskam przyciski i szyby przycinają się , opuszczają
"skokami". Problem nie występuje po stronie pasażera z 1 przyciskiem.
Sytuacja pojawia się raz na jakiś czas , poźniej problem ustaje. Moje pytanie czy to aby nie wina tych przycisków zespolonych w dwa?, czy wina elektroniki?
Proszę o pomoc.
-
-
hmmm spróbuj jeszce jedną rzecz "naucz" samochód ( nie wiem jak to Ciebie - moduł komfortu ) kluczyk do zamka ( otwórz ) zamknij i otwórz tak trzymaj kluczyk w pozycji otwrtej z 10 sek powinny się otworzyć pózniej jak byś zamykał trzymaj kluczyk 10 sek może tutaj tkwi problem... rozprogramował się modułSkoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10Zamieszczone przez robert70też mam minta i mogę zamknąć szyby z kluczyka :arrow: z otwieraniem nie próbowałem :arrow: zobacz czy przez przypadek czymś nie zalałeś przyciskówO2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robert70Zamieszczone przez baca10Zamieszczone przez robert70też mam minta i mogę zamknąć szyby z kluczyka :arrow: z otwieraniem nie próbowałem :arrow: zobacz czy przez przypadek czymś nie zalałeś przycisków
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez baca10Zamieszczone przez robert70Zamieszczone przez demmsiOczywiście że da sie z pilota jak i z kluczyka otworzyć/zamknąć szyby. Tylko ze Mint ma tylko 2 przednie w elektryce i to jest jego ból :diabelski_usmiechO2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
Komentarz