Też włąśnie czekam na cennik wyposażenia, bo interesuje mnie cena bixenon z ledami, alu 18", czy do jasnej tapicerki będzie doplata no sportowa zwiecha i może coś jeszcze. Ciekawy jestem jak będzie wyglądała czarna na 17-18 alu.
[O1] Zamek tylnej kalpy- niespotykany.
Zwiń
X
-
[O1] Zamek tylnej kalpy- niespotykany.
Witam!
Zamek tylnej klapy.
Przekręcając kluczyk w klapie otwieram i klapę i wszystkie drzwii, w drugą stronę, zamyka się tylko klapa, drzwi nie. Tak samo z pilota, otwieram klapę i drzwi a zamykają się tylko drzwi. Inaczej nie zamyka mi się klapa z pilota.
moduł w drzwiach i kostki ok. Silniczek sprawdzony baterią otwiera i zamyka.
Za otwieranie i zamykanie odpowiadają 2 silniczki czy tylko 1?
Bo jeśli jeden to na przewodach żółto-brązowym i żółto-niebieskim przy otwieraniu jest + i masa a przy zamykaniu zamieniają się miejscami? :shock: to chyba niemożliwe...
Kostka obok nadkola sprawdzona.
Do zamka idą jeszcze 2 inne kostki, 3 pinowa (2 plusy i masa) oraz 2 pinowa (brąz i brąz- czarn. ) tj. masa i +
Wkładka zamka ok. Oświetlenie też.gazu, bo dogania nas starość!
-
-
Zamieszczone przez djwyrebasPrzekręcając kluczyk w klapie otwieram i klapę i wszystkie drzwii, w drugą stronę, zamyka się tylko klapa, drzwi nie. Tak samo z pilota, otwieram klapę i drzwi a zamykają się tylko drzwi. Inaczej nie zamyka mi się klapa z pilota.
Zamieszczone przez djwyrebasZa otwieranie i zamykanie odpowiadają 2 silniczki czy tylko 1
Zamieszczone przez djwyrebasBo jeśli jeden to na przewodach żółto-brązowym i żółto-niebieskim przy otwieraniu jest + i masa a przy zamykaniu zamieniają się miejscami? to chyba niemożliwe...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker24Krzycho-63, a co ma do tego przeprogramowanie jeśli można wiedzieć oczywiście ??
hmm nie rozumiem djwyrebas,
Zamieszczone przez djwyrebasprzy zamykaniu zamieniają się miejscami
sprawdzałeś vag?? 8)
Elektryk mi robił domykanie szyb i problem był przed i po programowaniu.
Kable są ok bo na wszystkich jest albo + albo masa- sprawdzane diodą.
silniczek też ok.
Nie rozumiem tego. Jak się otwiera, to na masowym jest masa, a na plusowym plus i wtedy silniczek działa, a żeby zakręcił w drugą stronę to plus musi się zamienić z masą miejscami- sprawdzałem baterią i tak jest. Czy to możliwe, że tak powinno być, tylko coś nie tak z mechanizmem u mnie?
Wytłumaczcie mi łopatologicznie bo wymiękam :| ....gazu, bo dogania nas starość!
Komentarz
-
-
djwyrebas, w takim białym pudełeczku obok zamka jest may silniczek, trybik i ślimak silniczek chodzi raz w jedną raz w drugą stronę przy zamykaniu się wysuwa a przy otwieraniu chowa bieguny się zamieniają miedzy sobą
a co masz z tym kablem nie tak??napisz na pr
jeżeli prąd dochodzi to kabelki masz ok
musisz poszukać coś w module raczej
trzeba by było go wyciągnąć zobaczyć może gdzieś zimne luty czy coś takiego (bynajmniej nie zaszkodzi) 8)
Komentarz
-
-
djwyrebas, a sprawdzałeś przewody między słupkiem a drzwiami w gumowej osłonie,może popękały jakieś przewody i wowczas może coś nie działać, a jak ryglujesz drzwi od środka to nie otwierają się ktoreś :?: w drzwiach kierowcy przewody lubią pękać dość głęboko i wowczas lepiej jest wypiąć wiązkę aby ją dokładnie obejrzeć i sprawdź czy czasem jakieś piny przy silniczku nie pośniedziały od wilgoci ,ok
pozdroBył ATD 101KM 240NM a teraz jest
ARL 185KM 371NM http://forum.octaviaclub.pl/core/ima...lies/smile.png i teraz czuć że auto jedzie http://forum.octaviaclub.pl/core/ima...es/biggrin.png
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-k...5-IDeGVGr.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker24bieguny się zamieniają miedzy sobą
a co masz z tym kablem nie tak??napisz na pr
jeżeli prąd dochodzi to kabelki masz ok
musisz poszukać coś w module raczej
trzeba by było go wyciągnąć zobaczyć może gdzieś zimne luty czy coś takiego (bynajmniej nie zaszkodzi) 8)gazu, bo dogania nas starość!
Komentarz
-
Komentarz