Dzięki wszystkim za pamięć
Miłe
Miłe
.Można też powyczyszczać złączki które są podpięte do siłowników, ale trzebha rozbierać tapicerkę.Co do lewych drzwi to pewnie już siłownik się zaciera może wystarczy przeczyścić, a co do klapy to pewnie już padł :wink: .W wyposarzeniu możesz mieć jeszcze oprócz ABS EDS , dziwne że masz podgrzewane fotele , ja mam SLX z 2000 i nie mam :cry: pewnie wszystko było za dopłatą.To tak w dużym skrócie , ile masz przejechane? oczywiście licznikowo :wink:
.Przeszukałem całe forum i wstępnie wiedzialem o co biega ale z radiem zobaczę bo nie zwróciłem uwagi czy mam mostek
No i wydłubię jeszcze ten moduł i zobaczę co ze stykami.Octavia licznikowo ma 151tys...teraz ma 156tys km....Co uważam za wielką bzdurę bo mimo że fotele są w stanie perfekt kierownica lekko w jednym miejscu wytarta i ogólnie z zewnątrz i wewnątrz bardzo dobrze utrzymane ale biorąc pod uwagę że ks.serwisowa się gdzieś zagubiła i naklejki z przeglądów pozrywane(został tylko klej) to myślę że "stówkę" ma licznik cofnięty.
:hura
ops:
ops: (bo z pamięci).
W każdym samochodzie tak podłaczałem a tylko w skodzie ten sposób powoduje wariacje z centralką itp
Bo Ty mostkujesz po stronie instalacji auta zamiast po stronie radia.
I tak jak chcesz rowniez
Komentarz