Wiesz- we wzmacniaczu mam wejście Hi-Input, więc pozostaje w tym momencie temat podpięcia tego pod instalację na tył w Stream- czy ktoś już wychodził z tej kostki miniISO?
O1 - Immobiliser
Zwiń
X
-
O1 - Immobiliser
Witam szukałem na forum ale nie znalazłem jasnej odpowiedzi na moje pytanie. Od pewnego czasu jak tylko zrobi się mokro na dworze zaczyna migać kontrolka immo i auto raz odpala raz nie. Przeglądałem masę tematów na temat jak to naprawić typu wymiana wiązki kabli albo cewki, psikanie czymś do stacyjki, ale nie za bardzo chce to naprawiać. Wolałbym to po prostu wyłączyć. Autko ma już 14 lat jest garażowane a ja żyje w przekonaniu ze jak maja ukraść to żadne immo im nie przeszkodzi, bardziej mi to uprzykrzy życie niz złodziejowi. Moje pytanie to czy da rade wyłączyć immobiliser w o1 przed fl w przy użyciu waga np w jakimś warsztacie? Oczywiście nie pytam jak bo nikt mi nie powie ale czy istnieje w ogóle taka możliwość?
-
-
Zamieszczone przez sas2109Przeglądałem masę tematów na temat jak to naprawić typu wymiana wiązki kabli albo cewki, psikanie czymś do stacyjki, ale nie za bardzo chce to naprawiać
Ja bym starał się to naprawić, prawdopodobnie problem będzie w liczniku, brak styku cewki immo, lub zastosuj emulator immo.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
krzysiek80, dzięki, daje pomógł z nadzieja ze słusznie ;p jestem dość zdeterminowany dlatego postaram się dobrać także do kabli w stacyjce i jeśli mi się uda to do zegarów tez się dobiorę. Podobno styki tam tez często nie łączą.
Krzych, problem jest sporadyczny wiec mam nadzieje ze skończy się na stykach, jeśli nie to będę szukał czegoś na temat emulatora immo lub jakiejś formy wywalenia tego ustrojstwa. Na razie dzięki za odpowiedzi i jakaś formę nakierowania mnie na przyczynę problemu, mam nadzieje ze to wystarczy. Pozdrawiam
Komentarz
-
-
witam
podepne sie pod ten temat
co do immobilisera mam druga na czesci octavie i jest zaczipowana na kompie
i zamienilem komputery i zapomnialem o immo ale zamienilem tez stacyjki i dalej immo sie swieci i tu pytanie... czytalem cos ze moze byc licznik polaczony z immo i jesli jeszcze licznik wymienie to powinno byc ok czy cos jeszcze trzeba wymienic???ŁysyTuning i nic wiecej
Komentarz
-
-
Nie ma potrzeby wymiany stacyjki, wystarczy wymienić transponder w kluczyku.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
-
ECU, licznik i transponder musi stanowić komplet z jednego samochodu.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
Komentarz
-
Komentarz