Zamieszczone przez misiek^wro
Utrata mocy
Zwiń
X
-
Lipek13, przyczyn może być kilka
- przepływomierz
- przewody pęknięte - sparciałe
- w/w gruszka przy turbinie
- zawór sterujący podciśnieniem turbiny
w/w elementy mogą się przyczynić do odcięcia turbiny. :wink:
Więcej na ten temat znajdziesz pod hasłem "notlauf"
pozdrawiam:twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Chłop chce lać mixol do paliwa, a wy mu karzecie robić logi :twisted:
wow, jak mówisz, że na razie jest spokój, to może nie ma jeszcze tragedii. Wyjedź na drogę szybkiego ruchu, najlepiej autostradę i dobrze przegoń auto przez 10-30km. Później też nie bój się wkręcać auta na obroty jak jest ciepłe. I jeździj, a jak problem zacznie się powtarzać to zawieź auto do mechanika i tyle.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robekcoolnie trzeba autostrady. wczoraj załatwiliśmy sprawę na 5 km odcinku z odpowiednią prędkością obrotową silnika na 3 biegu :diabelski_usmiech
U mnie praktycznie codziennie wskazówka podchodzi pod czerwone pole i kiedyś myślałem, że to wystarcza. Pewnego razu zdarzyło mi się lecieć za mercem na autostradzie vmaxem, przez przynajmniej 10km to po takim zabiegu auto dużo lepiej jeździło, bo przepaliło wszystko Taki zabieg jak ty opisałeś też pomoże, ale to jednak nie to :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robekcoolnie trzeba autostrady. wczoraj załatwiliśmy sprawę na 5 km odcinku z odpowiednią prędkością obrotową silnika na 3 biegu :diabelski_usmiech
Na I i II-ce nie mam problemów, ale gdy wyjadę poza miasto, na III-ce w granicach 3.5-4tyś. potrafi mi odłączyć.
[ Dodano: Wto 10 Lip, 12 17:14 ]
Nikt nie podpowie?
Komentarz
-
Komentarz