Dotarła paczka z MOTOHID i nowe zaróweczki dzis wpadły pod tablice rejestracyjna,pod lusterka i w lampki dzwi  

Oto zdjecia :wink:

Oto zdjecia :wink:

silnik zimny palił na dyg mógł jechać i 500 km
 silnik zimny palił na dyg mógł jechać i 500 km  jak zgasił to już klapa trzeba było czekać do ostygnięcia
 jak zgasił to już klapa trzeba było czekać do ostygnięcia  bo inaczej można było i akumulator zajechać i tak nie zapalił
 bo inaczej można było i akumulator zajechać i tak nie zapalił 
 nie wiem jakiej firmy kupił ale dał 230 zł
 nie wiem jakiej firmy kupił ale dał 230 zł  I śmigał do pułki przyszła żona nie zaliczyła kamienia w miche i zatarcia silnika
 I śmigał do pułki przyszła żona nie zaliczyła kamienia w miche i zatarcia silnika  wymiana silnika na używkę z przelotem 74K km 3K PLN
 wymiana silnika na używkę z przelotem 74K km 3K PLN  oczywiście coś tam jeszcze było wymieniane chłodnica bo stara się pociła, rozrząd, płyny, filtry ...
 oczywiście coś tam jeszcze było wymieniane chłodnica bo stara się pociła, rozrząd, płyny, filtry ...

jak zgubił chociażby 1 obrót to samochód jak by mu ktoś zapłon odłączył
  jak zgubił chociażby 1 obrót to samochód jak by mu ktoś zapłon odłączył  a nie pojedyncze wypadanie
 a nie pojedyncze wypadanie  

ja pisze jak u mnie umierał i że na wypadanie zapłonu to raczej wpływy nie ma ale jak chcesz to wymieniaj ...
  ja pisze jak u mnie umierał i że na wypadanie zapłonu to raczej wpływy nie ma ale jak chcesz to wymieniaj ...

Komentarz