Zamieszczone przez Maicroft
czasem rzeczywiście się stało we Władku ale były też dni gdy śmiagało się normalnie :szeroki_usmiech kongo jest na obwodnicy 3miasta aż do zjazdu na półwysep :|
czasem rzeczywiście się stało we Władku ale były też dni gdy śmiagało się normalnie :szeroki_usmiech
na kompie wyskoczył mi błąd że zaworek doładowania ciśnienia turbiny padł czy coś takiego, więc kupiłem nowy ( 150 zł ) ale problem nie ustąpił. Czytałem w innych postach że jakieś łopatki, sztanga, N75 są też problemami przy tych objawach tylko ja się mało znam bo auto mam 2 tyg. i proszę o pomoc aby ktoś jaśniej powiedział co to jest :P Z góry dziękuje
na kompie wyskoczył mi błąd że zaworek doładowania ciśnienia turbiny padł czy coś takiego, więc kupiłem nowy ( 150 zł ) ale problem nie ustąpił. Czytałem w innych postach że jakieś łopatki, sztanga, N75 są też problemami przy tych objawach tylko ja się mało znam bo auto mam 2 tyg. i proszę o pomoc aby ktoś jaśniej powiedział co to jest :P Z góry dziękuje 
nie wiem co i jak ale minęło już 2 tyg i jest ok
może moja przepływka źle stykała albo sie po prostu odmulił. Wielkie dzięki wszystkim za podpowiedzi
Komentarz