Zamieszczone przez ramatahatta
[O2] lusterko
Zwiń
X
-
[O2] lusterko
Sprawa niby banalna ale zdarzyło mi się rozwalić (dosłownie) lewe lusterko - na całe szczęście stało się tylko tyle- natomiast pytanie dotyczy jego wymiany. Było podgrzewane, sterowane elektrycznie, z kierunkowskazem, z podświetleniem
Na alledrogo jest sporo ogłoszeń lusterek ale te z podświetleniem sporo kosztują - czy jeśli bym kupił takie bez podświetlenia to jest możliwość dołożenia do niego kierunkowskazu z podświetleniem- czy będzie to problem i należałoby ciągnąć dodatkowe kable???
do mojej wtyczki dochodzi 7 kabli -są oferty na 7/ 8 i więcej czy ma to jakieś znaczenie? nie ukrywam, że nie jestem elektrykiem i nie chciałbym kupić czegoś co mnie później przerośnie.
aha niech nikt nie wspomina o aso -lusterko 863 + 200 za wymianę
-
-
tomek8319, To potrzeba Ci tego P&P i po kłopocie
To jest lusterko do O2 z elektryczną regulacją , grzaniem i podświetleniem .
Co do wymiany to zrób ją sam nie jest to trudne , demontujesz poszycie drzwi potem wewnętrzną osłonkę lusterka taki trójkącik czarny i potem odkręcasz wkręt i już masz wymontowane lustro , wtyczkę wypiąć i po kłopocie , jak zakupisz identyczne lustro to montaż w odwrotnej kolejności i po kłopocie .
Komentarz
-
-
tomek8319, Co do demontażu poszycia i lusterka to tu masz troszkę pomocy , może się przydać jak nigdy nie demontowałeś .
pamiętaj że przy poszyciu oprócz śrub i wkrętów są również zatrzaski
I wszystko lepiej robić w cieplejszym pomieszczeniu , obecna temperatura nie za bardzo sprzyja zatrzaskom , łatwiej się uszkadzają ( pękają ) .
Komentarz
-
Komentarz