[O1] zapytanie o czesc do zamka klapy tył w OI kombi
Zamieszczone przez kazik4x4
Rozumiem, że jak ktoś mi wjedzie znienacka z podporządkowanej to wina kolizji jest moja bo w niego wjechałem, a tamten dostaje mandat za wymuszenie pierwszeństwa
westwi78, trochę mylisz pojęcia.
nie, Ty mylisz, ale nie chce mi się znowu jałowej dyskusji uprawiaćTrzeba było poczekać na policje
[O1] zapytanie o czesc do zamka klapy tył w OI kombi
Witam serdecznie.
Nigdzie nie znalazłem podobnego tematu stad moje zapytanie.
Ułamał mi się plastik w zamku bagażnika w O I kombi F L ( czerwone kolko na foto)
Ktoś wie jak ta cześć plastiku się nazywa ????????\
Z góry dziękuje za pomoc.
Ewentualnie jakieś porady jak zastąpić ten plastik gdyby się okazało że sama ta końcówka jest nie do kupienia....szkoda kupować całego zamka/
Jest to tylko zabezpieczenie przed wypadaniem tego metalowego cięgła :mikolaj powinno się to dokupię w sklepach z częściami :wink:
Dzieki. Byłem w sklepie to sprzedawca wielkie oczy zrobił.
W ASO nawet tego zabezpieczenia nie ma w komputerze. Cięgno jest ten drugi plastik jest ale tego co ja potrzebuje to niema!
Zostaje mi zakupic po taniosci zamek i przelozyc ten uchwyt
Dział Motoryzacja na Allegro. Twoje auto zawsze sprawne! Kliknij i przenieś się w świat samochodów, motocykli, ciężarówek, autobusów i samochodów dostawczych z częściami i akcesoriami do nich.
Aniol no jeszcze nie kupilem......masz cos takiego na zbyciu ???
dzisiaj znalazlem w bagazniku ulamany fragment tego zabezpieczenia i jest tam taki symbol 1 HO 867 981 RAY 11
ale wujek google nie zna nic takiego
Czekam na info
[ Dodano: Sro 19 Gru, 12 09:46 ]
Zamieszczone przez Krzych
Może to banalne, ale maluch ma takie zabezpieczenie linki od ssania i ogrzewania ( te 2 dźwigienki na tunelu) spinka
Dzieki Krzych ale to chyba troszeczke inne aczkolwiek sprawdze glebiej temat.
Fajnie ze ta OCP zawsze ktoś pomoze
Dział Motoryzacja na Allegro. Twoje auto zawsze sprawne! Kliknij i przenieś się w świat samochodów, motocykli, ciężarówek, autobusów i samochodów dostawczych z częściami i akcesoriami do nich.
czekam na info od Aniola moze sie uda temat zakonczyc
tak,te ci będom pasowac,sprawdzalem z mojom spinkom.
tak,te ci będom pasowac,sprawdzalem z mojom spinkom.
Aniol wyslalem PW\
[ Dodano: Sro 19 Gru, 12 18:30 ]
OK . Temat do zamknięcia!!!!
Zamowie lub jeszcze w ASO sprawdze z nr katalogowym i jak kolega Aniol mowil ze bedzie pasowac to bedzie git i w koncu wozek bede mogl pakowac i wyjmowac bez otwierania bagaznika od wewnatrz.
Komentarz