[Inne] Luz amortyzatora

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wesol
    Rider
    • 2008
    • 689

jutro ci zrobie fotki umnie w golfie i jqak dam rade to w sharanie bo tam sa nieco schowane te kielichy. Zreszta poszukaj watku na forum golfa bo tam tez to bylo przerabiane. Za duzo tego sie narobilem zebym tu gafe walnał. I w oplu tak jest a tam to sie tych mcpersonow nawyciagalem.
    G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP

Komentarz

• marekzu
      L&K
      • 2007
      • 1412
      • Superb II combi (3V5)

taki luz jak na tym filmiku nie jest normalny - wybita guma i tyle - troche luzu tam jest ale nie az tyle

Komentarz

• wesol
        Rider
        • 2008
        • 689

I co mam wybite obie poduchy w gofie?? W sharanie takze co nie?? Ludzi enie piszcie takich rzeczy jak nigdy w życiu nie wymienialiscie tych elementów wlasnorecznie. JA tego nawymienialem sie w oplu chyba z 50.
        G4 ASZ + oraz sharan AUY +++ by TUNE UP

Komentarz

• robekcool
          RS
          • 2009
          • 2041
          • Octavia II (1Z3)
          • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

wesol, nie obraź się, ale masz spory luz (w golfiku przynajmmniej). Po wymianie miałbyś z 1/3 tego i chyba cały temat się na tym opiera.
          www.k-mot.pl
          Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
          Autoholowanie.
          Robert Kulma

Komentarz

• progressowy
            Rider
            • 2008
            • 453

Po to jest ta poduszka aby amortyzowała.
            Kolega dobrze przedstawił na zdjeciach.
            Widać to dokładnie jak krecimy kierownicą. Jednakże jak podniesiemy auto na lewarku i złapiemy rekoma za koło i bedziemy pchac gora,dół oraz na boki, to nie powinno sie przemieszczać! U mnie dosłownie to latało jak na filmiku zamieszczonym w pierwszym poscie. Po wymianie luzu nie ma. Auto prowadzi się dobrze.
            Już odebrane A3 TFSI limuzyna

Komentarz

Pracuję...