próbowałem zmienić prędkość oraz port com - 1,2,3,4 i inne i nic ;/
zadzwonię do kolesia i powiem mu że odeśle mu ten kabel ,dopłacę i niech da mi usb...
zadzwonię do kolesia i powiem mu że odeśle mu ten kabel ,dopłacę i niech da mi usb...
Jak o tym zapominałem to tak się działo. Jakoś dotarliśmy do Zakopanego. Tam auto postało w zimę 5 dni nie uruchamiane. Po tym czasie wyruszyliśmy w podróż powrotną i na początku nic mu nie było ale po jakimś czasie problem wrócił. Udało się wrócić do Łodzi. Chciałbym ten problem wyeliminować. Podłączałem kiedyś to auto pod komputer nawet chyba w ASO jak go kupowałem żeby sprawdzić jego stan techniczny i komputer raz pokazywał błąd a raz nie z sondą lambda i mechanik powiedział że nie trzeba tego wymieniać. Teraz jeden z mechaników tez widział ten błąd ale tego się nie czepiał. wiem że mam słaby komputer który ma mało czujników i ciężko stwierdzić dokładnie moje usterki, ale może ktoś z Was będzie umiał mi pomóc albo poleci mi dobrego mechanika w Łodzi który mi to naprawi i będzie wiedział co to jest, bo nie chciałbym wymienić pół samochodu
Mam silnik benzynowy o pojemności 1598 cm3 i mocy 55 kW.
Komentarz