Z Audi Q5 to raczej nie będzie mieć wiele wspólnego...
niedogrzanie
Zwiń
X
-
niedogrzanie
witam. otóż mam taki problem. moja octa 1.9 tdi 90km nie uzyskuje temperatury 90 stopni. przy normalnej jeździe niewiele brakuje, jednak do 90 nie dobija, a gdy np zjeżdżam z wzniesienia to wskaźnik temperatury od razu spada w dół. dodam iż termostat wymieniłem w ASO i żadnej poprawy. co jeszcze odpowiada za niedogrzanie silnika?
-
-
Re: niedogrzanie
Zamieszczone przez admor007witam. otóż mam taki problem. moja octa 1.9 tdi 90km nie uzyskuje temperatury 90 stopni. przy normalnej jeździe niewiele brakuje, jednak do 90 nie dobija, a gdy np zjeżdżam z wzniesienia to wskaźnik temperatury od razu spada w dół. dodam iż termostat wymieniłem w ASO i żadnej poprawy. co jeszcze odpowiada za niedogrzanie silnika?był: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez admor007tak temperature podaje na podstawie tego co zegary wyświetlająbył: VW Golf IV 1.9 TDI AJM '01 ->
jest: Skoda Octavia 1 1,6 BFQ '04
komputer VAG - Rybnik i okolice -> info PW.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luki80aCo do zjazdu z górki, puszczasz gaz więc nie ma spalanego paliwa w efekcie nie grzeje się silnik.Tempo!! I tak cały tydzień, życie idzie jak na spidzie!
Komentarz
-
Komentarz