Zamieszczone przez Mataxaa
Rozruch na zimnym silniku
Zwiń
X
-
-
-
Zamieszczone przez mobi65kat wtrysku masz w ok , choc w zime to najlepszy by byl w okolicach 80 ale za to latem bys mia na odwrot gorzej by zapalalzwiększyłbym sobie ciut, ale czy jest jakaś metoda żeby to zrobić inaczej niż na chybił-trafił? bo trochę chłodno na dłuższe grzebanie pod maską :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez mobi65kat wtrysku masz w ok , choc w zime to najlepszy by byl w okolicach 80 ale za to latem bys mia na odwrot gorzej by zapalalzwiększyłbym sobie ciut, ale czy jest jakaś metoda żeby to zrobić inaczej niż na chybił-trafił? bo trochę chłodno na dłuższe grzebanie pod maską :lol:
Komentarz
-
-
mobi65, a widzisz, na ten temat w ogóle nie trafiłem, korzystałem z innego. W każdym razie mniejsza o wartość, ale czy da się to zrobić inaczej niż na chybił-trafił? W piątek ponad godzinę mi zeszło zanim trafiłem w dobre okolice wartością. Wiem, że muszą być minimalne ruchy tym kluczem 22, ale, kurde, ja chyba żadnego wyczucia nie mam...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MataxaaGdy tak zerkałem na świece, sprawdziłem, czy wypycha powietrza przez szczeliny (nie dużo ale pęcherzyki powstają). I tu kolejne pytanie... Czy można w jakiś domowy sposób temu zapobiec zakładając ori, czy nie obejdzie się bez dobrego mechanika ?
Komentarz
-
Komentarz