listwy chromowe na uszczelki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelok1
    Ambiente
    • 2008
    • 102
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Dwa dni temu byłem na przeglądzie - mam wersje QG1 czyli tzw long life nastepny przegląd mam w XI.2010 lub 52000 lub wg wskazań komputera ! i tu własnie kieruje pytanie - otóż po nacisnieciu kasowania dziennego licznika przy wył zapłonie powinno mi pokazac ile dni do przeglądu i ile kilometrow do przeglądu - a tu " --- " trzy kreski i przy kilometrach i przy dniach - i teraz ?? albo zle cos ustawili albo za wczesnie na komunikaty ??? a jak tak to po ilu wskakują ??

CO WY NA TO - bede wdzięczny za podpowiedź
  • janusz_007
    Rider
    • 2007
    • 473

witajcie
    chce sobie w O1 zrobic chromek na usczelki dookoła drzwi. co o tym sądzicie

to jest cos takiego jak w tym linku. szukałem na szukajce, ale nie ma info w tej sprawie. myslicie ze to sie bedzie dobrze trzymało?

dzieki za odpowiedz
    VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• Udesky
      RS
      • 2007
      • 1692
      • Octavia I (1U2)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

ojciec ma cos takiego w pasku i ladnie to to na zdjeciach wyglada, w rzeczywistosci, znacznie gorzej, ja bym odpuscil.
      W Polsce nie ma kryzysu.
      Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• phrix
        L&K
        • 2007
        • 1000
        • Audi
        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tak jak Udesky powiedział, na pasku to jeszcze wmiare idzie scierpiec ale na Octavce hmmm cos w stylu : "chcialbym ale mnie nie stac... " Osobiscie nie polecam, ( jezeli juz to kupuj te drozsze bo te za kilka PLN-ow sie odklejaja i po kilku miechach wygladaja tragicznie )
        Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• janusz_007
          Rider
          • 2007
          • 473

czyli Co? uwazacie ze octa nie bedzie fajnie z tym wygladac? kurcze zebym wiedzial czy to sie bedzie trzymac czy nie hmmmmm

Komentarz

• Janinho
            Rider
            S_OCP Member
            • 2008
            • 390
            • Octavia II (1Z3)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

wygląda może i fajnie ale w sumie to zależy co kto lubi. w Pasku to chyba są oryginalne robione w fabryce a nie za parę złotych za allegro osobiście jestem pełen obaw co do tego ile to wytrzyma na aucie - ja bym odpuścił
            >>>Moja Octavka<<<

Komentarz

• SuchyX
              L&K
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1170

Zgadzam się z kolegami do Passka pasuje a do OI to chyba nie bardzo :?
              Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
              Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka

Komentarz

• janusz_007
                Rider
                • 2007
                • 473

to sobie faktycznie to odpuszcze i zostawie to w spokoju, ciekawia mnie tylko czy mozna by bylo dorzucic klameczki w chromku;p bo wiem ze to juz jakosciowo sie elegancko trzyma)))))

Komentarz

• Janinho
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2008
                  • 390
                  • Octavia II (1Z3)
                  • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez janusz_007
                  ciekawia mnie tylko czy mozna by bylo dorzucic klameczki w chromku;p
                  pewnie, że można na allegro tego nie brakuje. W galerii jest kilka zdjęć aut użytkowników z takimi klamkami. Jaki masz kolor auta?
                  >>>Moja Octavka<<<

Komentarz

• janusz_007
                    Rider
                    • 2007
                    • 473

ciemny zieleń dlatego wlasnie zastanawialem sie nad tymi usczelkami w chromie bo ładnie by sie to prezentowało, ale skoro to taka tandeta hmmmmm kurcze z chęcią bym zobaczyl jakies foto autka ktoro mialo to naklejone hmmm

Komentarz

• milleniusz
                      Ambiente
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 186

Zamieszczone przez janusz_007
                      ciemny zieleń dlatego wlasnie zastanawialem sie nad tymi usczelkami w chromie bo ładnie by sie to prezentowało, ale skoro to taka tandeta hmmmmm kurcze z chęcią bym zobaczyl jakies foto autka ktoro mialo to naklejone hmmm
                      Ten Passat ze zdjęcia w Allegro wszedzie ma te paski. Świeci się to jak psu jajca, ale jakoś komponuje w całość. Od biedy. Tak samo jak kupujesz Passata w wersji highline, to on ma nie tylko obwódki dookoła szyb, ale też w paru innych miejscach jest chrom i to gra. A jak tu dasz dookoła szyb, a nigdzie indziej nie będzie, no to będziesz wyglądał trochę dziwacznie, a na pewno będzie widać, że coś chcesz udawać.

Jakbyś zmienił klamki na srebrne i paski drzwiowe, to jakoś może by to grało z obwódką szyb. Ale trudno powiedzieć nie widząc. A pewnie - tak jak mówią koledzy - to sreberko oderwie się po pierwszym praniu.

Ot, moje trzy grosze. Ale ja się nie znam, bo jeżdżę autem całkiem seryjnym.

:szeroki_usmiech

Komentarz

• Janinho
                        Rider
                        S_OCP Member
                        • 2008
                        • 390
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BKD 2.0 TDI 140 KM

z chęcią bym zobaczyl jakies foto autka ktoro mialo to naklejone hmmm
                        mało kto raczej takie cuda robi. ale klamki myślę, że byłyby spoko. ja planuje takie do srebrnej bo póki co mam czarne. na szczęście na srebrnym nie będzie się tak rzucało w oczy
                        >>>Moja Octavka<<<

Komentarz

Pracuję...