Panowie bede jutro juz na spocie koszulki ? :roll:
klocki w mojej octavii
Zwiń
X
-
klocki w mojej octavii
czy to mozliwe, ze mam takze czujnik zuzycia klockow z tylu??
wlasnie zaswiecila sie mi kontrolka zuzycia klockow ale jak patrze na przod to mam dobre, z tylu sa do wymiany a z tego co jest napisane w instrukcji to czujki sa z przodu ..
dzieki za ewentualna odpowiedz
octa z 2003 elegance1.9 TDI ATD KOMBI 4x4
-
-
wlasnie sprawdzilem, poziom jest zaraz pod maxem, troche to dziwne, ale lampka zaswiecila sie tylko raz i byl sygnal akustyczny, po wylaczeniu zaplonu i uruchomieniu po 2h nic nie swieci, okazalo sie, ze klocki tylnie sa do wymiany ale to chyba zbieg okolicznosci, dzis tez nic nie syganlizowalo
tak sie zastanawiam, lampka swieci tylko raz jak powiadamia o ewentualnej awarii czy tez powinna swiecic sie stale, moze ktos z Was wie?1.9 TDI ATD KOMBI 4x4
Komentarz
-
-
Lampka świeći się jak jest problem na stałe chyba że to był jakiś tymczasowy błąd to zaświeca sie i gaśnie.
Jesli nie uporasz się z tym wcześniej to za jakieś dwa tygodnie bede mógł wpaść do ciebie z vagiem i sprawdzić błędy może coś wyskoczyło.
z tego co pamietam to chyba jest czujnik w tylnych klockach ale nie jsetem pewien
Komentarz
-
-
Ryży Koniu wczesnie stajesz k
sprawdzalem, kontrolke mam osobna do hamulca recznego a osobno do klockow i plynu hamulcowego
nie wielu rzczy jestem pewny w temacie samochodowym, w tym przypadku 99%
[ Dodano: Wto 07 Cze, 05 21:56 ]
dzisiaj bylem u DJCZASa, dostalem nawet kawe i cukier
sprawdzil mi na kompie, bledow brak
z klockami zalatwilem sprawe polowicznie, czyli mechanik po sprawdzeniu doszedl do wniosku, ze to uszkodzony kabelek w klockach i mam teraz odlaczony bo sa nowe i na razie nie bede wymieniac
z tylu w ctavii z 2003 4x4 nie ma kontrolki zdarcia klockow, no to tyle z mojej przygody
wszystkim wielkie dzieki za pomoc!
wielkie dzieki DJCZAS za pomoc i maly tuning :szeroki_usmiech , dobrze jest poznac ludzi z forum! k1.9 TDI ATD KOMBI 4x4
Komentarz
-
Komentarz