Zamieszczone przez borut
BRAK SSANIA!!!!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
BRAK SSANIA!!!!
Witam,mam mały problem z ssaniem a raczej z tym ,ze go niema :x jak zapale auto po nocy jest około 900obr/min jak sie zagrzeje to jest około 830obr/min.Jestem po czyszczeniu i adaptacji przepustnicy.Pozdrawiam
-
-
może ktos przenies ten post do odpowiedniego działu??
ops: a pozatym czujnik temp.jest nówka funkiel
Komentarz
-
To nic że jest nówka funkiel, sprawdź czy pokazuje na Vagu właściwą temperaturę bo miałem już taki przypadek że założyłem nowy czujnik a on cały czas pokazywał 76 stopni niezależnie czy auto ciepłe czy zimne i też nie było ssania.
PozdrawiamRozum każdy ma, ale nie każdy go używa.
Komentarz
-
witam.mam ten sam problem po wymianie c.t. nic sie nie zmieniło :evil: w wolnych obrotach.pytanko do mroko co zrobiles aby ssanie bylo?pozdrawiam.
Komentarz
-
Tak jak pisałem nowy czujnik był również walnięty i poprostu zmieniłem na drugi i wszystko wróciło do normy.Rozum każdy ma, ale nie każdy go używa.
Komentarz
-
siema mroko :twisted: pamietasz mnie?? :wink: jak tam twoja przepustniczka porobiłes wszystko??byłem ostatnio pod innym nickiem(korek63) ale jednen palant mnie wyjeb....!!jesli chodzi o temperature to VAG pokazuje normalnie czyli z temp.raczej wszystko ok moze jakis inny pomysł??POZDRAWIAM
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz