ja smigam na takich w zimie choc w szczecinie ponoć zimy nie ma, jednak jak już śnieżek leży lub błotko posniegowe to autko ładnie sie trzyma drogi - o ile można powiedzieć ze auto na śniegu się trzyma drogi
Gniazdo zapalniczki O1
Zwiń
X
-
Koledzyww991, mcieq, taki rozgałęźnik owszem pod warunkiem że nie macie podłokietnika,ja akurat mam i wątpię aby dało się równocześnie korzystać z podłokietnika i takiego typu urządzonka .Zwróćcie uwagę że to jest dosyć wysokie i jeżeli włożycie w to jeszcze wtyczkę do zasilania jakiegoś ustrojstwa to raczej nie zmieści się to pod podłokietnikiem ustawionym do wygodnej jazdy.Ja rozwiązałem ten problem montując drugie gniazdo w schowku i mam teraz zasilanie do nawigacji które nie pałęta się pod ręką.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeJa mam zamiar taki kupić. i pod podłokietnikiem właśnie używać.President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Panowie mozna rozebrac wtyk i podpiac sie pod gniazdo zapalniczki a kabelek puscic pod tunelem i nie ma plataniny kabli.Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
Komentarz