Klima manual

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rudzik
    Classic
    • 2008
    • 10

Klima manual

Witajcie koledzy,

Własnie się zarejestrowałem w clubie octavi i mam ogromną prośbę abyscie podrzucili kiedy jest najbliższy zlot w woj. mazowieckim - warszawa, chetnie wezme udzial i przy okazj z duma odbiore i przykleje naklejke clubu na samochodzie.

Jednoczesnie mam pytanie: jak wymienić zarówki postojowe z przodu??? zaznaczam że mam xenony ktore utrudniaja mi wymiane i problemy ze zdjeciem zderzaku przedniego.

Planuje wybrac sie na serwis z tym problemem czy dobrze poczynie jak odwiedze autoryzowany salon skody???

Dziekuje z gory za podpowiedzi

dyles
  • marekzu
    L&K
    • 2007
    • 1412
    • Superb II combi (3V5)

Klima manual

Panowie,Panie - pytanie : czy Vag pokaze dlaczego klima nie działa?? Tzn. działała , auto miało spotkanie delikatne z dziczyzna - klima nie działa - bezposrednio po spotkaniu czuc bylo zapach czynnika , jednak nie uciekl caly - po nacisnieciu zaworu jest cisnienie w ukladzie .

Komentarz

• pskosz
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 703

Podjedż do warsztatu niech sprawdzą Ci ciśnienie w układzie i szczelność klimatyzacji
      Mi nie działała bo brakowało połowy gazu , ale juz jest w porządku gaz doładowany układ sprawdzony
      pozdrowienia

Komentarz

• marekzu
        L&K
        • 2007
        • 1412
        • Superb II combi (3V5)

Zamieszczone przez pskosz
        ciśnienie w układzie i szczelność klimatyzacji
        szczelna była i zapewne dalej jest - w wyniku uderzenie powstalo chwilowe naprezenie przewodu i delikatny ubytek

w Fabi Vag pokazywal cisnienia w ukladzie - tyle ze tam byla klima polautomatyczna - a jak jest w Octavi??

Komentarz

• pskosz
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 703

Vagiem nie sprawdzałem , ale jak nacisnełem na zawór to niby ciśnienie było ale po podłaczeniu automatu do gazu to się okazało że brakuje
          pozdrowienia

Komentarz

• marekzu
            L&K
            • 2007
            • 1412
            • Superb II combi (3V5)

Problem rozwiazany - dzik przecisniety pod autem rozwalil wtyczke na kompresorze klimy - wtyczka zdrutowana - klima dziala

Komentarz

Pracuję...