[O2] Jaki podłokietnik do nowej O2 serii MINT (CLASSIC)?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • plonas
    Classic
    • 2009
    • 11

Dzięki Kolego, zrobię to za moment. ops:
  • emba
    Drive
    • 2008
    • 67

Witam,
    Przesiadłem się do nowej Octavi 2 (seria Mint, czyli Classic z dodatkami) i brakuje mi m.in podłokietnika (niestety budżet nie pozwolił na zakup bardziej "wypasionej" wersji) . Przeglądnąłem forum w temacie podłokietnika do O2 i z tego co wyczytałem to instalacja fabrycznego podłokietnika wiąże się z wymianą całej osłony tunelu i strasznie wysokimi kosztami. :shock:
    Ponieważ samochód jest nowy i na gwarancji - nie chcąc zbytnio ingerować we wnętrze - pozostaje mi chyba zakup jakiegoś alternatywnego podłokietnika, przykręcanego wkrętami do osłony tunelu?
    Czy ktoś z Szanownych Użytkowników instalował już taki podłokietnik w O2 i mógłby coś polecić :?:.
    Przeglądałem oferty m.in na Allegro i tam jest w czym wybierać - ceny od 80zł w górę. Te tanie zalatują tandetą i obawiam się, że mogą się rozlecieć po dłuższym użytkowaniu. Z drugiej strony wydając np. 300zł za jakiś "zamiennik" chciałbym mieć pewność, że jest wart swojej ceny.

Proszę o poradę, uwagi i sugestie :roll: .

Pozdrawiam
    MINT

Komentarz

• AdamB
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 8029
      • Octavia IV (NX3)
      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

emba, na allegro widziałem kiedyś tunel z podłokietnikiem do OII. Więc nie powinno być problemów z przełożeniem.
      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• elektor
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 135

Re: Jaki podłokietnik do nowej O2 serii MINT (CLASSIC)?

Zamieszczone przez emba
        Witam,
        Przesiadłem się do nowej Octavi 2 (seria Mint, czyli Classic z dodatkami) i brakuje mi m.in podłokietnika (niestety budżet nie pozwolił na zakup bardziej "wypasionej" wersji) . Przeglądnąłem forum w temacie podłokietnika do O2 i z tego co wyczytałem to instalacja fabrycznego podłokietnika wiąże się z wymianą całej osłony tunelu i strasznie wysokimi kosztami. :shock:
        Ponieważ samochód jest nowy i na gwarancji - nie chcąc zbytnio ingerować we wnętrze - pozostaje mi chyba zakup jakiegoś alternatywnego podłokietnika, przykręcanego wkrętami do osłony tunelu?
        Czy ktoś z Szanownych Użytkowników instalował już taki podłokietnik w O2 i mógłby coś polecić :?:.
        Przeglądałem oferty m.in na Allegro i tam jest w czym wybierać - ceny od 80zł w górę. Te tanie zalatują tandetą i obawiam się, że mogą się rozlecieć po dłuższym użytkowaniu. Z drugiej strony wydając np. 300zł za jakiś "zamiennik" chciałbym mieć pewność, że jest wart swojej ceny.

Proszę o poradę, uwagi i sugestie :roll: .

Pozdrawiam
        Montowałem ok 1/2 roku temu oryginał... Powiedzmy, że problemów nie ma jeśli nie chcesz mieć nawiewu na tył. Jeśli chcesz (a ja chciałem i nie żałuję ) wtedy potrzebujesz jednak paru rzeczy dodatkowych...
        Ale i również zyskujesz co nieco.. Np chłodzony schowek, lub wejscie AUX jak masz Stream MP3

Cena nie jest mała, ale nie wyobrażam sobie w autku nówencji jakiś dorabiany w garażu gadżet

Komentarz

Pracuję...