Plastikowa nawiewka na pulpicie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mlody_tsi
    Classic
    • 2009
    • 6

i ja tez powinienem byc :szeroki_usmiech
  • matta25
    Classic
    • 2008
    • 6

Mam Problem!
    Podczas ustawiania nawiewu recznie ulamalem regularor w nawiewce ??
    Nie wiem jak go wymienic moze to pytanie wydaje sie banalne ale prosze o pomoc!!!!

Komentarz

• ari38
      Drive
      • 2008
      • 49

W Skodach, przynajmniej O1 FL, do regulowania siły nawiewu w pionie służą takie śmieszne listewki, które się obracają tak jakby od zamknięcia do zamknięcia. U mnie jedna z tych listewek poprostu uderwała się od mechanizmu, który nią poruszał. Rozbierałem, oglądałem, ale nic nie wskórałem, Moim zdaniem trzeba wymienić całą tę kratkę od nawiewu, ale nie jestem pewien czy o to samo Ci chodzi. Pozdrawiam
      Laurin & Klement

Komentarz

• arci9
        RS
        • 2004
        • 2007

matta25, ale dokładnie co? Chodzi o jedną z kratek i listki jak kolega napisał?
        Bo jeśli tak, to trzeba kupić całą kratkę (kupowałem ostatnio do swojej - chyba 40zł z przesyłką).A wymiana jest banalna , podwadzasz obudowę kratki najpierw z góry potem z dołu i wychodzi całkiem spory element.Wymieniasz go na nowy i po sprawie

Ewentualnie można byłoby się pobawić w naprawę listka, one mają po obu stronach jakby nóżki , które się po prostu łamią i trzeba było by coś dosztukować.

Komentarz

• marekzu
          L&K
          • 2007
          • 1412
          • Superb II combi (3V5)

te listki da sie wymieniac - tylko trzeba miec kratke dawce

Komentarz

• Ukanio
            Classic
            • 2007
            • 15

Było już o tym na forum
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...kratki+nawiewu - tutaj masz opisane jak ją można zregenerować we własnym zakresie

Komentarz

Pracuję...