Ja już jeżdżę o2 fl w dieslu 1.9 105 km . Jak na razie wrażenia bardzo pozytywne mimo ze silnik jest na dotarciu. Wnętrze przyjemne, fotele super i radio świetnie gra .
[O2] Dzwignia od kierunkowskazów-dodatkowe opcje
Zwiń
X
-
mecholl, to jest twój kolejny temat który otwierasz jak masz jakieś pytania to sie nad nimi zastanów i umieść je w jednym temacie a nie w stu kolejny otwarty temat z kolejnym pytanie z cyklu co to jest zostanie nagrodzony ostrzeżeniem
Moderatora proszę o posklejanie tych tematów a kolegę proszę o pisanie w jednym temacie
dalej
Pytanie numer 2 czy masz instrukcje do tego samochodu czy nie było jak kupowałeś
Komentarz
-
-
Sory za błąd ale nie mogłem dodać więcej niż jednego załącznika czyli zdjęcia i stąd osobne tematy. Co do instrukcji, przebywam za granicą, tu kupiłem samochód. Instrukcja jest ale nie po polsku a jeszcze jestem za krótko i nie za dobrze poznałem język. Myślałem,że między innymi po to jest forum żeby pomoc w niewiedzy. Pozdrawiam
[ Dodano: Nie 20 Kwi, 08 20:56 ]
A może dowiem się jak włączyć tempomat?
Komentarz
-
-
dajesz gorna dzwignie na ON
pozniej tym na kancie jak dodasz + to zwieksza predkosc ustalona na automat (oczywiscie biegi zmieniasz sam) gdy juz dojdzie do predkosci ktora chcesz jechac, to tak zostawiasz i masz wolne nogiPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoa na tablicy zaświecić się kontrolka obrazująca prędkościomierz ze strzałką.NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
jeszcze może światła drogowe włączać i nimi mrugać, oraz tzw. światła parkingowe (postojowe) po jednej ze stron jak zwał tak zwałByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOshado, to chyba tylko w Volkswagenach bo ja mam taki sam tempomat i po włączeniu nic nie zapala mi się na tablicy rozdzielczej,no chyba,że mam coś nie sprawnePresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoa na tablicy zaświecić się kontrolka obrazująca prędkościomierz ze strzałką.
Chyba że ktoś (tak jak ja) ma wymienioną deskę/licznik na takowy z vw i akurat tam to jest (bo nie wszystkie modele liczników to mają ) to się zapala jak tempomat jest załączony.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOshado, to chyba tylko w Volkswagenach bo ja mam taki sam tempomat i po włączeniu nic nie zapala mi się na tablicy rozdzielczej,no chyba,że mam coś nie sprawne
Przypominam że temat dotyczy O II, a nie O ICzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigWIELKIBONGO napisał/a:
shado, to chyba tylko w Volkswagenach bo ja mam taki sam tempomat i po włączeniu nic nie zapala mi się na tablicy rozdzielczej,no chyba,że mam coś nie sprawne
No to masz cos niesprawne W Octavii II po właczeniu funkcji tempomatu w zestawie wskaźników zapala sie żólta lamka o oznaczeniu takim jak napisał Shado czyli symbol predkościomierza ze strzałką
Przypominam że temat dotyczy O II, a nie O I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greszczynMoże kwestia zapalania sie tej kontolki zależy od roku prod.pojazdu ?
I to może być rozwiązanie bo ja jestem pewny,że w zestawie wskaźników nie mam takiej kontrolki.
W nowym Passacie jest taka wskazówka ale tam ogólnie jest inna zasada działania bo widząc tą wskazówkę można ustawić zadaną prędkośćNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz