CZESZCZENIE
[O2] Gosne plastiki
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] Gosne plastiki
czesc mam problem z plastikami w dzwiach i gdzies w okolicy bagaznika, slychac ich strzelanie za pomoc z gory dziekuje...
-
Z tylu to moga byc zatrzaski tylnej kanapy. Serwis przez telefon mowil cos o regulacji odbojnikow, potem cos regulowali ale nie pomoglo. Napchalem waty i jest git
Drzwi czasem sobie potrzaskuja. Radze sie przyzwyczaic, niestety ...
Komentarz
-
Plastik jest tylko plastikiem. Zawsze gdzieś coś się odezwie. Moja rada. Słuchajcie głośniej muzyki to zagłuszy wszystko. Żarcik. Pozdrawiam
Komentarz
-
paysker, nie przejmuj się. 8-miesięczne Mondeo trzeszczy na wybojach jak stara szafa. Przyzwyczaj sie, bo zaloze sie ze w O2 nie jest gorzej. :wink: I tak nie bedziesz w stanie zlokalizować dokładnie miejsca gdzie strzelają a serwisy z założenia kładą laske na takie rzeczy.Yeah, right.
Komentarz
-
No to ja muszę przyznać że w mojej Octavii II która ma 10 miesięcy, jak narazie cisza jak makiem zasiał
i to nawet na tych większych wybojach
Czarny Elegance
Komentarz
-
Moja ma 1,5 roku i też nic nie trzeszczy. Może to dlatego, że najwięcej trzeszczenia dochodzi zazwyczaj z tapicerki drzwi a tą u siebie wytłumiłem...Zamieszczone przez BigNo to ja muszę przyznać że w mojej Octavii II która ma 10 miesięcy, jak narazie cisza jak makiem zasiał
i to nawet na tych większych wybojach 
Czasem przy pokonywaniu wysokich progów zwalniających poskrzypuje lekko tylna zawiecha, ale to naprawdę sporadycznie...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz

Komentarz