centralny zamek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ura
    Drive
    • 2008
    • 64
    • Volkswagen
    • CFHF 2.0 TDI CR 110 KM
    • DKZA 2.0 TSI 190 KM

centralny zamek

ciekawe ile kosztowal octavia kombi glx 1.6 102 km w 1999 roku, moze ktos wie?
    SC 1.1 -> SC 0.9 -> SC 1.1 -> Punto II 3D -> O1 Combi ALH (2007-2011) -> O2 FL Combi CFHF (2011 - 2016) -> Leon 5F ST FR CRLB (2016 - ...)
  • cinoppi
    Classic
    • 2007
    • 35

centralny zamek

witam.montował ktoś może uniwersalny centralny zamek do octy,potrzebowalbym o ile to mozliwe zdjecia takowych zamontowanych w drzwiach.dostałem uniwersalne gratis i chcialbym sobie zamontowac a nie bede inwestował w zakup innych.

Komentarz

• piotrekpruszcz
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 122

Jak zdejmiesz tapicerkę i popatrzysz na cięgno to sam wpadniesz jak zamontować siłowniki . Z przednimi drzwiami nie ma najmniejszego problemu z tyłem trzeba trochę pokombinować bo trochę ciasno pod tapicerką. Sam montowałem i działa do dziś tfu.. tfu.. heh

Komentarz

• cinoppi
        Classic
        • 2007
        • 35

chcialem isc na pewna latwizne i zobaczyc jak to u innych wyglada i juz tyle nie kombinowac widocznie prozaiczna sprawa i nikt tego nie obfotografował.trudno trzeba bedzie poglówkowac cos.pozdrawiam.

Komentarz

• dijek
          Classic
          • 2008
          • 11

Central

Ja też mam pytanie odnośnie montażu centalnego.
          Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie podpiąć najpiej centralke sterującą centralem (oczywiście zestaw tzw. uniwersalny) i jak zdemonotwać boczki ,prób od wewnątrz i plastik na klapei (w kombi).
          Dziękuje za podpowiedzi !

[ Dodano: Sro 30 Kwi, 08 20:24 ]
          cinoppi, Niech kolega maila poda mamk zdjęcia od kolesia u którego kupiełm centrlany pod Octavie

Komentarz

Pracuję...