ciekawe ile kosztowal octavia kombi glx 1.6 102 km w 1999 roku, moze ktos wie?
centralny zamek
Zwiń
X
-
centralny zamek
SC 1.1 -> SC 0.9 -> SC 1.1 -> Punto II 3D -> O1 Combi ALH (2007-2011) -> O2 FL Combi CFHF (2011 - 2016) -> Leon 5F ST FR CRLB (2016 - ...)Tagi: Brak
-
centralny zamek
witam.montował ktoś może uniwersalny centralny zamek do octy,potrzebowalbym o ile to mozliwe zdjecia takowych zamontowanych w drzwiach.dostałem uniwersalne gratis i chcialbym sobie zamontowac a nie bede inwestował w zakup innych.
-
Jak zdejmiesz tapicerkę i popatrzysz na cięgno to sam wpadniesz jak zamontować siłowniki . Z przednimi drzwiami nie ma najmniejszego problemu z tyłem trzeba trochę pokombinować bo trochę ciasno pod tapicerką. Sam montowałem i działa do dziś tfu.. tfu.. heh
Komentarz
-
chcialem isc na pewna latwizne i zobaczyc jak to u innych wyglada i juz tyle nie kombinowac widocznie prozaiczna sprawa i nikt tego nie obfotografował.trudno trzeba bedzie poglówkowac cos.pozdrawiam.
Komentarz
-
Central
Ja też mam pytanie odnośnie montażu centalnego.
Czy może ktoś podpowiedzieć gdzie podpiąć najpiej centralke sterującą centralem (oczywiście zestaw tzw. uniwersalny)
i jak zdemonotwać boczki ,prób od wewnątrz i plastik na klapei (w kombi).
Dziękuje za podpowiedzi !
[ Dodano: Sro 30 Kwi, 08 20:24 ]
cinoppi, Niech kolega maila poda mamk zdjęcia od kolesia u którego kupiełm centrlany pod Octavie
Komentarz
Komentarz