Galka z mieszkem z o2 do o1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wirtualnyraf
    Classic
    • 2009
    • 20

Zamieszczone przez krzycho79vp
    Zastanawiam się jeszcze czy w serwisie nie będą mieli "jakiegoś ale" że ładowałem sam swój akumulator.
    no bez przesady, poza tym nie musisz sie akurat z tego spowiadac jeśli nie chcesz

ja się zastanawiam, czy to aku, czy może coś ciągnie prąd i wyszło to jak się zrobiło zimno...

[ Dodano: Sob 03 Sty, 09 16:35 ]
    koledzy a czy może to być jakieś zwarcie w instalacji albo jakaś usterka w podzespołach samochodu. Czy ktoś wie jaki powienien być normalny spoczynkowy prąd pobierany przez zgaszony samochód. Może jakieś urządzenie (np alarm) pobiera zbyt wiele prądu na postoju i dobija akumulator.
    no wlasnie

Z innej strony to akumulator 61Ah do diesla 1,9Tdi to jakaś pomyłka moim zdaniem. W Carismie miałem chyba 78Ah a kolega w Citroenie saxo 1,5D ma 68Ah. Na czym Skoda chce oszczędzić??
    ale z jeszcze innej jesteś z tym problemem raczej odosobniony, mi przez 4 zimy w BKD i 2 w BXE jeszcze się coś takiego nie zdarzyło (odpukać)...

[ Dodano: Sob 03 Sty, 09 16:36 ]
    tyle, że nie wiem jakie u mnie siedzą akumulatory, nie zaglądałem tam
  • Devil
    Drive
    • 2008
    • 61

mam pytanko czy galka z mieszkiem z octavi 2g bedzie pasowala do 1g ?

Komentarz

• gwozdz1
      Ambiente
      • 2006
      • 105

galka tak, uzyj szukaj!!!
      gwozdz1 OCP filia Częstochowa
      -maxi-dot by Grygy

Komentarz

• Nastar
        Rider
        • 2005
        • 460

Devil, z mieszkiem może być mały problem - jest delikatnie przykrótki przy 2 i 4 biegu. Napina się nieestetycznie. Ale widziałem kilka aut w których to się samo wyrobiło i było O.K. Aha- mocowanie mieszka do ramki trzeba zrobić - niektórzy kleją.
        Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)

Komentarz

• leszekmw
          RS
          • 2005
          • 5356

bez problemu skleiłem pascofixem do skóry czy jakoś tam kupionym w tesco za 8zł i trzymało , fakt napina się , od góry rzeba zrobić zakładke najwyżej na 1-2 mm . temat był już na forum

[ Dodano: Pon 19 Maj, 08 15:25 ]
          gałkę się mocuje na opaskę zaciskową
          O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
          GVI 1.4TSI
          LANCIA YPSILON 1.2 MPI
          tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

Pracuję...