[quote="kuad"]Witam jestem szczęśliwym posiadaczem octavki 1.9tdi 99r. do tej pory bez żadnego problemu ale niestety nowy rok przyniósł pewna niespodziankę po postoju na dworku po 12h wsiadłem i odpaliłem bez problemu po przejechaniu około 200m nie moglem dodać gazu wciskając pedał gazu obroty stały w miejscu a po chwili autko zgasło. Po czym ponownie chciałem uruchomić pojazd niestety nie udało się rozrusznik kreci niestety nie chce odpalić silnik. Co prawda odpaliłem na ciąganego niestety po przejechaniu około 10km sytuacja się powtórzyła, rozrusznik kręci i nie chce odpalić silnik nie mam pojęcia co to może być. Czekam na jakieś porady pozdrawiam z nowym rokiem wszystkich użytkowników skodzianek Kuad
[O2] prawie Xenon
Zwiń
X
-
[O2] prawie Xenon
Czesc koledzy. Przegladajc aukcje internetowe natknolem sie na zestaw nasladajacy xenony. Czy kto sie juz spotkal z takim czyms? Ladnie brzmi opis ale ciekawe jak sie sprawuje naprawde? Jaka jest wasza opinia na temat tego produktu? Bawic sie w montaz czy dac sobie spokoj?
Link do strony
Pozdrawiam
-
-
ja się spotkałem na drodze z takimi z przeciwka, nie wiem jak innym ale mnie strasznie przeszkadzają, i oślepiają takie HID'y, pozatym mogą być problemy przy przeglądzie z takimi świetlikamiByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mecholljesli chodzi o xenony to jest cena samych lamp czy z montazem ( jesli wiesz ) ?
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=4696 a jak nie to na pewno znajdą się koledzy którzy pomogą.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
najprościej wyjąć żarówkę i zobaczyć, ja w O1 miałem H4 a teraz w ori xenonach mam D2S :szeroki_usmiechByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
alfee, domyślam sięByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mechollChłopaki maja fach w ręku, tylko pozazdrościć. Na razie pozostanę przy żarówkach. A tak na marginesie to jakie są w OII? H1,H2 czy H7 bo spotkałem kilka różnych wersji. Mam OII z 2005 r. Wiem,że pytanie jest banalne ale co mi szkodzi. Pozdrawiam
Komentarz
-
-
mecholl, podjedz do Yankessa na 3-maja on ma fajne ala zenonki.
Widze że kolega z grodziskawe wtorek mozna sie zlapac i na spota pojechać.Jak cos to pisz na PW
Pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lysyymam mozliwosc kupic tanio same lampy! czy cos jeszce bedzie mi potrzebne zeby xenony swiecily ?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
Komentarz